FENERBAHÇE

Vitor Pereira Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışını kazanamayan ve tek hedef olarak kupa finalini bekleyen Vitor Pereira için Porto iddiası ciddileşmeye başladı.

Vitor Pereira Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışını kazanamayan ve tek hedef olarak kupa finalini bekleyen Vitor Pereira için Porto iddiası ciddileşmeye başladı.

Portekiz basınında yer alan haberlerde, Porto Kulübü’nün Pereira’yı beklediği savunuldu. Kupa finalinden sonra direkt olarak Portekizli antrenörle temas kuracağı aktarılan Porto’nun, bu transferi bitirmeye yakın olduğu dile getirildi. Sarı-lacivertlilerle şampiyon olamayan Pereira’nın kredisinin çok azaldığı ve ayrılacağı öne sürüldü.

Öte yandan Pereira’nın, Lucescu ile yollarını ayıran Shakhtar Donetsk tarafından istendiği de dile getirildi.

Ligi unutun kupaya bakın

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe’de teknik direktör Pereira, sezonu kupa ile kapamak istiyor. Şampiyonluğun kaybedilmesi sonrası yaşanan travma büyük ölçüde atlatılırken, başta Kjaer olmak üzere sakat futbolcuların iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Pereira, oyuncularıyla yaptığı toplantılarda artık kaybedilen şampiyonluğu unutmalarını istedi.

Bu sezon yepyeni bir takım oluşturduklarını ve üç kupada ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini belirten Portekizli teknik adam, bunun karşılığı olarak kupa ile sezonu tamamlamaları gerektiğini ifade etti. Bunun özellikle camia için önemli olduğunun altını çizen sarı-lacivertlilerin teknik patronu, sezonun son maçında herkesten tam konsantrasyon ve performans istedi.

Fenerbahçe bugün gidiyor

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe bugün Antalya’ya uçacak. Dünü tek antrenmanla geçiren sarı-lacivertlilerde adalesinde ağrı hisseden Markoviç çalışmaya katıldı. Uygar Mert Zeybek ve Mehmet Topuz’a ise özel program uygulandı. Belinden ameliyat olan Volkan Demirel’in ise rehabilitasyonunun devam edeceği açıklandı. Sarı-lacivertliler bu sabah yapacağı çalışmanın ardından saat 16:00’da Antalya’ya gidecek.

Yorumlar
TREND HABERLER