FENERBAHÇE

Vitor Pereira Fernandao ile vuracak!

Vitor Pereira statta yapılan son taktik çalışmada Fernandao’yu ilk 11’de denedi.

Vitor Pereira Fernandao ile vuracak!

Robin van Persie’yi hücum hattının sağında görevlendiren Portekizli hocanın, Alper’i yedeğe çekebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe, Molde maçının son hazırlığını dün akşam Aker Stadı’nda gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli futbolcular ilk 15 dakikası basına açık tutulan antrenmanda ısınma koşusundan sonra pas ve pres çalışmaları yaptı.

Teknik Direktör Vitor Pereira’nın medyaya kapalı olan taktik çalışmada Fernandao, Van Persie, Nani ve Diego’yu ilk 11’de görevlendirdiği belirtildi. Fernandao’yu hücum hattının en ucunda deneyen Portekizli hocanın, Mersin İdmanyurdu deplasmanında merkezde oynayan Van Persie’yi sağ kanatta oynattığı öğrenildi. Pereira’nın, Hollandalı yıldıza sağ kulvarda görev vermesi halinde Alper’i yedek soyunduracağı aktarıldı.

Molde Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Bu arada sakatlığı düzelen Fabiano’yu kadroya almasına rağmen kaleyi bugün Volkan Demirel’e teslim edecek olan Portekizli hocanın, İstanbul’daki son iki taktik antrenmanında yan top ve duran top çalışmalarına ağırlık verdiği belirlendi. Deneyimli hocanın, Molde savunmasını kanat ortaları ve duran toplarla delmenin hesaplarını yaptığı ifade edildi.

Vitor Pereira'dan iddialı açıklamalar

Ba, Caner ve Topuz kaldı

Teknik Direktör Vitor Pereira, Abdoulaye Ba ve Mehmet Topuz’un yanı sıra sakatlığı düzelen ve önceki gün takımla birlikte çalışmalara başlayan Caner Erkin’i, Molde maçının 18 kişilik kadrosuna almadı. Ba’yı maç eksiği, Caner’i sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle Norveç’e götürmeyen Pereira, yedek stoper olarak Michal Kadlec’i kadroya dahil etti.

Rakip formda

Norveç Ligi’nin bitmesi nedeniyle Molde 18 gün sonra resmi maça çıkacak. Diğer Avrupa liglerine göre 6 ay önce tamamlanan ligde Molde en son maçını 8 Kasım’da oynadı. Avrupa’da gösterdiği başarılı grafiği lige yansıtamayan Molde sezonu şampiyon Rosenborg’un 17 puan gerisinde 6. sırada tamamladı. Gruptan çıkmayı garantileyen mavi-beyazlı takım, Avrupa ve kendi liginde oynadığı son 7 maçını kazanmayı başardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER