GALATASARAY

Vitor Pereira Galatasaray'a meydan okudu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kupa finalindeki rakipleri Galatasaray'a meydan okudu.

Vitor Pereira Galatasaray'a meydan okudu

Teknik Direktör Vitor Pereira, belki de kendi kaderini çizecek G.Saray derbisi öncesi fena bilenmiş durumda. Nisan ayının ortasında oynanan 0-0’lık derbide rakiplerini ellerinden kaçırdıklarına vurgu yapan Portekizli hoca, bu kez her şeyin çok daha farklı olacağına inanıyor.

Binlerce sarı-kırmızılı taraftar önünde TT Arena’da oynanan derbide kurdukları ezici üstünlüğü sonuca yansıtamamaktan hoca, öğrencilerine bir dizi uyarıda bulunmayı da ihmal etmedi. Kaçırdıkları pozisyonların kendilerine pahalıya patladığına ve bu yüzden şampiyonlukta ağır yara aldıklarını yineleyen Pereira, perşembe günü Antalya’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali’nden oldukça umutlu.

Fenerbahçe'de transfer politikası değişiyor



‘TELAFİ ZAMANI!’

İşte Vitor Pereira’nın maç öncesi düşünceleri şu şekilde: “Son derbide çok iyiydik. Skor kimseyi yanıltmasın. Belki de çok farklı bir galibiyet alabilirdik. Arena’daki karşılaşmada tek eksiğimiz golcü. Onun dışında yanlış yaptığımız bir şey olduğunu hatırlamıyorum.

Vatan'ın haberine göre; Maçın başında van Persie ve Nani, ortalarında Volkan Şen, 90+1’de de Fernandao biraz dikkatli olsa kazanan biz olacaktık. Şimdi o maçı kupayla telafi etme zamanı. O gün yenemedik ama bu kez kazanan biz olacağız. Gol ya da goller atıp, bana göre başarılı geçirdiğimiz sezonu kupayla kapatacağız.”

Yorumlar
TREND HABERLER