FENERBAHÇE

Vitor Pereira'dan eleştirilere yanıt

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Molde karşısında sahanın hakim olduklarını ve kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Vitor Pereira'dan eleştirilere yanıt

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Molde zaferinin ardından yaptığı açıklamada oyunlarını gittikçe geliştirdiklerini ve daha da iyi olacaklarını söyledi.

Maçı değerlendiren Portekizli teknik adam, "Bir süredir takımımız kendini geliştirererk devam ediyor.6 maçtır bu böyle. Dinamiğimizi daha da geliştiriyoruz. Önde baskıyı iyi beceriyoruz. Zorlu şartlara rağmen Molde üzerinde baskı kurduk ve kazandık. Buraya galibiyet almak için geldik ve istediğimizi aldık. Amacımız gruptan lider çıkmak" dedi.

Fenerbahçe Molde maçının sonucu ve özeti

"CEVABIMIZI SEZON SONUNDA VERECEĞİZ"

Kendisine yönelik daha önce yapılan eleştirilerin hatırlatıldığı Pereira'nın bu durumla ilgili düşünceleri sorulan Pereira şu ifadeleri kullandı:

"Hiçbir lig sezon ortasında kazanılmaz. Sezon sonunda kazanılır. Biz cevabımızı sezon sonunda vereceğiz. Hem Ligde hem de avrupa liginde. yeni bir takımla çalışıyoruz. İstediğiniz sistemi bugünden yarına kurmanız mümkün değil. Biz sezon sonunda şampiyon olarak gereken cevabı vereceğiz"

Yorumlar
TREND HABERLER