FENERBAHÇE

Vitor Pereira'nın forvet krizi

Fenerbahçe’de önümüzdeki çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi forvet krizi patlak verdi.

Vitor Pereira'nın forvet krizi

Fenerbahçe’de önümüzdeki çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi forvet krizi patlak verdi.

Sezonun en önemli sınavlarından biri olan Monaco mücadelesi öncesi, Fenerbahçe’nin gol ayaklarının durumu Teknik Direktör Vitor Pereira’yı kara kara düşündürüyor. Tatilden fazla kiloları ile dönen Fernandao formsuz ve henüz istenilen fizik kondisyon seviyesine gelemedi. Brezilyalı oyuncu hazırlık maçlarındaki performansıyla da henüz hazır olmadığını gösterdi.

Robin van Persie sezon başından bu yana genellikle takımdan ayrı yükleme antrenmanı yaptı. Zaten isteksiz ve gidip gitmeme konusunda kararsız olan Hollandalı da soru işareti. Emenike de kampa hızlı başlamıştı ama Fenerbahçe – Panathinaikos maçında darbe aldığı dizindeki şişlik ve ödem geçmedi. İstikrarsız oluşu ile tanınan Nijeryalı yıldız, tedbir amacıyla takımdan ayrı çalışıyor ama Monaco maçında oynayabilecek durumda. Bu da teknik heyeti oldukça zorluyor. Pereira taktik çalışmalarda tek forvetle çalışmak zorunda kalıyor.

Fenerbahçe'ye 10 numara müjdesi

VAN PERSIE GARANTİ VERDİ

Fenerbahçe’den ayrılmak isteyen Van Persie krizi şimdilik sona erdi. Hollandalı yıldızın gitmek istemesinin en büyük nedeni Vitor Pereira idi… Van Persie, Portekizli teknik adama ve takıma oynattığı sisteme inanmıyordu. Tecrübeli oyuncu, kendisi için gelen tekliflerin düşük olması nedeniyle şimdilik takımda kaldı. Fenerbahçe yönetimi Van Persie’ye, “Sen gerçek performansını gösterirsen her zaman ilk 11’de olursun” diyerek garanti verdiği, Hollandalı’nın da “Rahat olun, bana güvenin. Oynarsam sorun yok” dediği öğrenildi

ALTERNATİF FORVET AATIF

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, elindeki 3 forvetin Monaco maçına hazır olmaması durumunda, ileri uçta Aatif’a şans vermeyi planlıyor. Amk'nın haberine göre; Portekizli hocanın, Faslı oyuncu ile bu konuda bir görüşme yaptığı, taktik ve teknik planlamalarda bazı değişikliklere gittiği belirtiliyor.

Yorumlar
TREND HABERLER