BEŞİKTAŞ

Vodafone Arena çevresinde korkutan patlama

Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında bir patlama meydana geldi.

Vodafone Arena çevresinde korkutan patlama

İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena Stadyumu yakınında Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında polis ekiplerine bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sırasındaki patlama sesi İstanbul'un birçok semtinden duyuldu. Saldırının bombalı araçla düzenlendiği ve hedefin çevik kuvvet olduğu bildiriliyor.. 

SOYLU: 20 YARALI VAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki patlamayla ilgili, "Maçın hemen çıkışında Bursaspor taraftarının dağıldığı çıkışta, taraftarlar dağıldıktan sonra Çevik Kuvvet polisimizin olduğu noktada bir bombalı araç olduğu değerlendiriliyor. 20'ye yakın yaralı var, şehit sayısı konusunda bir bilgimiz yok. İnşallah olmayacağını ümit ediyoruz. Yaralılar polis." dedi.

Patlamadan ilk görüntüler

Bakan Soylu, TBMM Genel Kurulunda, İçişleri Bakanlığının 2017 yılı bütçesinin görüşmeleri sırasında İstanbul'daki saldırıya ilişkin milletvekillerine bilgi verdi. 

Vodafone Arena

Soylu, "Maçın hemen çıkışında Bursaspor taraftarının dağıldığı çıkışta, taraftarlar dağıldıktan sonra çevik kuvvet polisimizin olduğu noktada bir bombalı araç olduğu değerlendiriliyor. 20'ye yakın yaralı var, şehit sayısı konusunda bir bilgimiz yok. İnşallah olmayacağını ümit ediyoruz. Yaralılar polis." diye konuştu. 

Bursaspor'dan patlama ile ilgili son dakika açıklaması!

İki ayrı patlamanın olduğunu yönünde bilgiler geldiğini belirten Soylu, "Beleştepe denilen, stadın üzerinde maçseyredilen tepede olduğu yönünde. Bu bilgiler teyide muhtaç. Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik bir saldırı. Orası kalabalık bir alan, Bursaspor taraftarı tahliye olduktan sonra yapılmış bir şey." ifadelerini kullandı. 

Vodafone Arena

Lig TV Muhabiri Tuna Akdemir olay yerinden şu bilgileri aktardı:

"Vodafone Arena protokol tribünü önünde araç yanıyor. Patlama sesleri duyduk sonra polis ateş açmaya başladı. Süzer Plaza önündeki yokuşun başında araç yanıyor. TOMA da aracı söndürmeye çalışıyor. Vodafone Arena önünde şu an yollar kesik, hafif çaplı bir ateşin çıktığını görüyoruz. Ambulanslar geliyor.!!''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER