FUTBOL

Vodafone Arena müthiş olmuş içini gördünüz mü!

Beşiktaş'ın 2.5 yılda yapımını tamamladığı Vodafone Arena dün görücüye çıktı. Açılışı yapılan Vodafone Arena muhteşem özelliklere sahip. İşte Vodafone Arena fotoğrafları

Vodafone Arena müthiş olmuş içini gördünüz mü! - Sayfa 1

Ve siyah-beyazlılar için beklenen gün geldi... Vodafone Arena, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurdelayı kesmeden önce, 'Tüm spor camiamıza spor severlere milletimize hayırlı olsun diyor bu dua ve temenniyle kurdeleyi kesiyoruz. Ya Allah bismillah...' diyerek kurdelayı kesti.

Vodafone Arena müthiş olmuş içini gördünüz mü! - Sayfa 2

VODAFONE ARENA'NIN ÖZELLİKLERİ Siyah-beyazlı kulübün yapımı için 350 milyon liranın üzerinde harcama yaptığı Vodafone Arena, sahip olduğu birçok özellikle dünyanın en modern statlarından biri olarak gösteriliyor.

Vodafone Arena müthiş olmuş içini gördünüz mü! - Sayfa 3

Türkiye'nin ilk akıllı stadı Vodafone Arena'ya isim sponsoru olan İngiliz firması, Dolmabahçe'deki stadın teknolojik altyapısı için 10 milyon doları aşan bir yatırımda bulundu.

Vodafone Arena müthiş olmuş içini gördünüz mü! - Sayfa 4

Dijital ekran çözümleri ile geniş kapsamlı mobil ve internet ağıyla donatılan statta, interaktif ekranlar da yer alacak. Futbol maçlarının dışında stat, aynı zamanda eğlence merkezi olacak.