SÜPER LİG

Vodafone Arena'da iftar yemeği verildi

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Vodafone Arena'da iftar yemeği verdi.

Vodafone Arena'da iftar yemeği verildi
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, inşası devam eden Vodafone Arena'da iftar yemeği verdi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Vodafone Arena'nın doğu tribününde gerçekleştirilen iftara, kulüp başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Melih Sami Esen, Faik Akdil, Yalçın Kaya Yılmaz ve divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz ile çok sayıda davetlinin katıldığı belirtildi.

Davetlilere hitap eden ev sahibi Ahmet Ürkmezgil'in, iftarı inşası süren statta yapma fikrini başkan Fikret Orman'ın verdiğini belirterek, "Başkanımızla konuşurken, bu sene de iftar yemeği düzenlemek istediğimi söyledim. Başkanımız da 'stat inşaatımızda, mabedimizde düzenleyelim' dediğinde, bugüne kadar inanamadım. Bizlere bu imkanı sağladığı için kendisine teşekkür ediyorum" dediği kaydedildi.





 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın ise "Burası bizim için çok önemli bir yerdir. Eski adıyla İnönü Stadı, şimdiki adıyla Vodafone Arena. Bundan yaklaşık bir sene önce yıkmaya başladık ve 26 Aralık'ta temelini attık. Aradan 7 ay geçti, inşaatımız devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bitireceğiz. Elimizden geldiğince hızlı bitirmeye çalışıyoruz. İyi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah takdir edilir, Allah hepimize yeni stadımızda maç izlemeyi nasip eder. İnşallah bitmiş halinde de hep beraber iftar yaparız" ifadelerini kullandığı aktarıldı. 

beşiktaş 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER