FENERBAHÇE

Volkan Demirel kritik galibiyetin sırrını açıkladı

Fenerbahçe takım kaptanı ve kalecisi Volkan Demirel, Başakşehir'i 1-0 yenip lig yarışına tutundukları maçın ardından açıklamalarda bulundu

Volkan Demirel kritik galibiyetin sırrını açıkladı

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, 1-0'lık Başakşehir galibiyetinin ardından, "Taraftarlarımız olmasa bugün puan kaybedebilirdik." değerlendirmesinde bulundu.

İşte Volkan Demirel'in maç sonu flaş röportajdaki sözleri:

"Geçen hafta, ilk yarı için "Böyle gidersek kazanamayız" söylemiştim. İkinci yarı istediğimiz pozisyonları bulup golü atamadık. Geçen haftada kaldı o maç.

"SKOR FARKLI OLABİLİRDİ"

Bu hafta "Tamam ya da devam" maçına çıktık. Bugün yendik. Maça çıkarken konuştuk. İlk 35-40 dakikaya kadar baskıyla oynadık, golü bulduk. İlk yarının son 5 dakikası pozisyonlar verdik. İkinci yarı daha kontrollü oynadık. İstanbul Büyükşehir'in neler yapabileceğini biliyoruz. İkinci yarı yakaladıklarımızı atsak, lig liderine karşı çok farklı bir skor yakalayabilirdik. Güzel bir galibiyet."

 "TARAFTAR OLMASA BUGÜN PUAN KAYBEDEBİLİRDİK"

"Biz iyi oynadık ama taraftar olmadan bir şey yapamıyoruz. Bugün stada gelenler bizi desteklediler. Gelecek maçta en az bu kadar taraftarın gelmesi lazım. Onların yanımızda olmasını istiyoruz. Onları kırıyoruz, üzüyoruz belki ama burada artık her şeyi kenara bırakıp Fenerbahçe'nin başarısı için mücadele etmemiz gerekiyor. Onlar olmasa bugün puan kaybedebilirdik. İstanbul Büyükşehir'i de tebrik ediyorum. İyi oynadılar."

"TARAFTAR KÜÇÜK MAÇLARA GELMİYOR"

"Kaybettiğimiz maçlar genelde ligin alt sıralarındakiler. O maçlara fazla ilgi göstermiyor taraftar. Tabii ki yaptığımız hatalar vardır ama taraftar olunca biz Kadıköy'de maç kaybetmeyiz. Ben 15 yıldır buradayım. Böyle oluyor hep."

"Ben olmazsam başkası oynar, Moussa yok ama yerine başkası oynuyor. Fakat, taraftarın yerine koyabileceğimiz kimse yok."

Yorumlar
TREND HABERLER