FENERBAHÇE

Volkan Demirel Onur Kıvrak'a destek verdi

Volkan Demirel, Trabzonspor Fenerbahçe maçı sonrası Onur Kıvrak'ın yaşadığı görüntüleri izleyince çok üzüldüğünü ifade etti..

Volkan Demirel Onur Kıvrak'a destek verdi

Olaylı maçta Onur Kıvrak'ın yaşadığı görüntüleri izleyince çok üzüldüğünü ifade eden Volkan Demirel, "Milli Takım'da olsun, kendi takımımda olsun ağır küfürler duymak insanın ağrına gidiyor. Onur'un yaşadığını en iyi ben anlarım. Gerçekten çok zor bir durum" şeklinde konuştu.

Atılan 4 golden çok olayların konuşulduğu bir 90 dakika oynandı Avni Aker'de... Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta, kendini bilmez bir holiganın hakeme saldırmasının yanı sıra Trabzon kaptanı Onur Kıvrak ile taraftarlar arasındaki gerilim de ekranlara yansımıştı. Ailesine ve kendisine edilen ağır küfürlere dayanamayan tecrübeli file bekçisi, formasını ve eldivenini çıkarıp saha kenarına bırakmıştı. 9. sezonunu geçirdiği Bordo-Mavililer'de kendisine edilen hakaretler nedeniyle sabrı taşan Onur, tribünlere "Benden buraya kadar" hareketi yapıp soyunma odasının yolunu tutmuştu.

‘GÖRÜNTÜLERDEN ÖĞRENDİM'

Geçtiğimiz gün Trabzon camiasından özür dileyen ve takımda kalmak isteğini açıklayan Onur Kıvrak'a ezeli rakip Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel'den destek geldi. Meslektaşının yaşadıklarını çok iyi anladığını ifade eden tecrübeli kalecinin, yakın çevresiyle yaptığı sohbette "Onur'un tam olarak yaşadıklarını görüntüleri izleyince gördüm. Çok üzücü bir durum" dediği öğrenildi.

‘HALA BİZİ KONUŞUYORLAR'

Onur Kıvrak bıraktı! Benden bu kadar..

Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; kendisinin de geçmişte bu tarz olaylarla karşı karşıya kaldığını belirten Volkan, "Milli Takım'da olsun, kendi takımında olsun daha önce alkışlarını duyduğun taraftardan ağır küfürler duymak insanın çok ağrına gidiyor. O an devam etmenin anlamsız olduğunu düşünüyorsunuz. O gün Onur'un yaşadığını en iyi ben anlarım. Gerçekten çok zor bir durum. Onun adına gerçekten çok üzüldüm ve o an neler hissedebildiğini çok iyi biliyorum. Üstelik bu işleri yapanları konuşacaklarına, onları cezalandıracaklarına sizin yaptığınız hareketi konuşuyorlar" dedi.

VOLKAN NE YAŞAMIŞTI?

EURO 2016 Elemeleri'nde ‘dönüm' noktası olarak görülen maçta A Milli Takımımız, G.Saray'ın stadı TT Arena'da Kazakistan'la karşılaşacaktı. Ancak karşılaşma öncesi tribündeki bazı taraftarların kendisine küfür etmesi sebebiyle Volkan Demirel, stadı terk etmişti. 16 Kasım 2014'teki maçın ardından Volkan, bir daha Milli Takım'a çağrılmadı...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER