FENERBAHÇE

Volkan Demirel’in sözleşme detayları belli oldu

Fenerbahçe ile yeniden anlaşma sağlayan Volkan Demirel'in sözleşme detayları ortaya çıktı. 16 yıldır Fenerbahçe kalesini koruyan Volkan Demirel, ücretinde indirime gitti.

Volkan Demirel’in sözleşme detayları belli oldu

Fenerbahçe’nin birkaç haftadır sözleşmesini yenilemek için görüştüğü Volkan Demirel ile sonunda anlaşma sağlandı.

Tam 16 yıldır Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel, yapılan pazarlıklar sonucu ücretinde indirime gidince, yeni sözleşmeye imza attı. Bir süredir devam eden görüşmelerde ortak nokta bulundu ve Fenerbahçe ile Volkan Demirel arasında imzalar atıldı. 36 yaşındaki oyuncuya, yıllık 1.5 milyon Euro ödeneceği ifade edildi. Volkan Demirel, bir artı bir yıllık yeni kontratı ile kariyerini Fenerbahçe’de sona erdirme hayaline bir adım daha yaklaştı.

Volkan Demirel, Fenerbahçe’ye attığı imzanın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Burada devam etmemi sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Başta Başkanımıza, hocamıza, Damien’a… 1-2 haftadır çok görüştük, çok konuştuk. Bana çok yardımcı oldu. Zaten Fenerbahçeliyim. Bu saatten sonra burada yolun sonuna kadar devam edeceğim. Benim için burada olmak her şeyden önemlidir; mutluluk verici, gurur verici, onur verici… Her zaman dile getirdiğim gibi elimden geldiği kadar da bu formayı giymek istiyorum. İnşallah bu imkanları her defasında sağlarım ve bu kulübün bir parçası olurum.”

Fenerbahçe’ye 2002 yılında Kartalspor’dan transfer olan Volkan Demirel, 16 sezondur giydiği sarı-lacivertli formayla 509 resmi maça çıktı. Kulüp tarihinde Müjdat Yetkiner’den (570 maç) sonra en fazla müsabakaya çıkan ismi olan Volkan Demirel, Fenerbahçe’yle 5 lig, 3 Süper Kupa ve 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.

UEFA'dan sürpriz Volkan Demirel paylaşımı!

Yorumlar
TREND HABERLER