FENERBAHÇE

Volkan Şen yerini kaptırmaktan korktu sakatlandı

Fenerbahçeli Volkan Şen, formasını yeni transfer Karavayev'e kaptırmaktan korktu, hazır olmadan maça çıkınca sakatlandı.

Volkan Şen yerini kaptırmaktan korktu sakatlandı

Fenerbahçe'de kamp çalışmaları mükemmel giderken Denizlispor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanarak oyunu terk eden Volkan Şen'den gelen haber moralleri bozdu.

Milli futbolcunun çekilen MR'ında sol arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi. Sağlık heyeti dönüş tarihini kesin olarak ifade etmezken, Volkan'ın en az bir ay sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

PLANLAR ALTÜST OLDU

Volkan Şen'i yakan ise Karavayev korkusu oldu. Formasını yeni transfere kaptırmaktan korkan oyuncu, kendini göstermek için tam hazır olmadan "Oynarım" deyip maça çıkınca faturası ağır oldu.

Kendini yakan Şen'in sakatlığı sarı-lacivertli ekipte teknik heyeti endişeye sevk etti.

STOCH'A YARADI

Emenike ve Aatif kadro dışı, Moussa Sow ise Afrika Kupası için milli takım kampında... Volkan Şen de sakatlanınca, forvette kriz başgösterdi. Elde yedek olarak sadece Miroslav Stoch kaldı. Bu sakatlık, iyi bir teklif gelmesi halinde elden çıkartılması kararı alınan Slovak oyuncunun takımda kalmasını sağladı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Sprint atarken sol arka adalesinden sakatlanan Volkan Şen, sedyeyle kenara alınırken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Milli futbolcu, sarı-lacivertli takımın ligin ikinci yarısında oynayacağı en az ilk 4 maçı kaçıracak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER