SÜPER LİG

Volkan'ı kendi takımı yalanlıyor

Galatasaray maçındaki hareketiyle tepkiye neden olan Volkan, Kasığımdan aylardır sakatım diyor. Ancak, fenerbahce.org aynı fikirde değil..

Volkan'ı kendi takımı yalanlıyor

Fenerbahçe kulübü, Galatasaray maçı sonrası Volkan Demirel'in Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine isyan etti. Dün bir açıklama yapan sarı-lacivertli kulüp, hakem ve temsilci raporlarında herhangi bir husus yazılı olmamasına karşın, Lig TV'nin görüntülerine dayanılarak Volkan'ın PFDK'ya sevki için, "Sevk işleminin şekli ve futbolculara yapılan yazılı savunma istemleri, rutin uygulamaların dışında olup, yasa ve talimatlarda yazılı olmayan şekilde yapılmıştır" ifadelerini kullandı. Açıklamada, Semih ve Lugano'nun sorumluluklarını kabul edip özür diledikleri, yönetimin de bu isimlere verilecek cezalar için Tahkim Kurulu'na başvurulmayacağı hatırlatılırken, Volkan'ın tartışılan hareketinin sakatlığına bağlı bir eylem olduğu ve rakip takım taraftarına yönelik olmadığı iddia edildi. Volkan'ın sakatlığının milli takım doktorları ve TFF tarafından da çok iyi bilindiği öne sürüldü. Ancak Volkan'ın olduğu iddia edilen 'kasık sakatlığı'na ilişkin kulüp sitesi fenerbahce.org'da uzun süredir herhangi bir bilgiye rastlanmadı. PFDK'ya sevk edilince, "Kasığımdan sakatlandığımı ve aylardır o bölgeden ağrı çektiğimi herkes biliyor. Benim bir tahrik yaptığım nasıl düşünülebilir" diyen milli kalecinin fenerbahce.org'da çıkmadığı idmanlar ve sakatlıkları için şu bilgiler verildi:

HER YERİ SAKAT BİR KASIĞI SAĞLAM!
 "16 Ağustos 2008: Aragones izin verdi, idmana çıkmadı. 21 Eylül: Sağ arka adalesinde ağrı var. İdmana çıkmadı. 23 Eylül: MR'ı çekildi. Sağ dizinde ödem. 12 Kasım: Sabah idmana boğaz enfeksiyonu nedeniyle çıkmadı. 3 Aralık: Salonda kuvvet çalıştı. 24 Şubat 2009: Kaburgasındaki ağrı nedeniyle idmana çıkmadı. 8 Mart: Kayseri maçında göğsüne gelen tekmeyle sakatlandı. 10 Mart: Kayseri'de göğsüne aldığı darbe nedeniyle salonda çalıştı. 11 Mart: İdmana çıkmadı. Tedavisi sürüyor. 14 Mart: Sakatlığı nedeniyle katılmadı. 6 Nisan: Tesislerde tedavi ve masaj... 13 Nisan (Derbi sonrası) Kasığında ağrı var" (Sabah)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER