YEREL HABER

Webo'dan şok sözler! Futbolu bırakırım...

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü başta olmak üzere 1.Lig’de ve Süper Lig’de talipleri bulunan golcü futbolcu Pierre Webo’nun kırmızı-siyahlı kulübün tüm ısrarına rağmen bu teklife sıcak bakmadığı öğrenildi.

Webo'dan şok sözler! Futbolu bırakırım...

Gazişehir’in transfer etmek için girişimlere başladığını yaklaşık 45 gün önce ilk olarak gazetemizin duyurduğu Pierre Webo’nun kırmızı-siyahlı kulübün teklifine hayır demesinin sebebinin kariyer planlaması olduğu ve bu yüzden 1.Lig’de herhangi bir takımda oynamak istemediği öğrenildi.

Gazişehir’in yıllık ücretinde iyi bir rakam önermesine rağmen parayı ikinci planda tuttuğu belirtilen Pierre Webo’nun gönlünde Fenerbahçe yattığı ve burası olmazsa Süper Lig’de bir kulübe gideceği bildirildi.

Volkan Şen'in kaslı vücudu şaşırttı


TAMAM DEDiĞi KULÜPTE FUTBOLU BIRAKACAK
Ajansspor'un haberine göre; Gazişehir’in ısrarcı tutumu karşısında oldukça memnun kalan ve bu teklife evet dememe sebebinin takımın 1.Lig’de olmasının olduğunu öne süren Pierre Webo’nun kırmızı-siyahlı kulübe son cevabının; “ 1.Ligde oynayacağıma futbolu bırakırım. Benim para ve başka şeylerle işim yok. Sadece kariyerimi hedefi olan bir Süper Lig kulübünde noktalamak” dediği belirtildİ

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER