SÜPER LİG

Welbeck kıymete bindi

Galatasaray'ın Manchester United'in genç yıldızını transfer etme düşüncesinin ardından bir çok kulüp Galatasaray'a rakip oldu.

Welbeck kıymete bindi
Avrupa'nın 8 dev kulübü de Welbeck'in peşinde. Galatasaray'ın kiralama önerisi yaptığı Manchester United, teklifleri değerlendiriyor. 23 yaşındaki yıldız için son kararı Van Gaal verecek.  

Fotomaç si'nin haberine göre; Galatasaray'ın forvet listesine aldığı Danny Welbeck için devler kuyruğa girdi. Manchester United'in bu sezon kadroda düşünmediği genç oyuncunun menajeri ile idari menajer Cenk Ergün, Londra'da bir araya gelmişti. Ergün'ün, Louis van Gaal'in Angel Di Maria'yı alabilmek için gözden çıkardığı siyahi oyuncu için kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. Fakat Galatasaray'ın karşısına Welbeck'in transferinde çok güçlü rakipler çıktı. Milan ve Olympiakos'tan sonra, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham ve Everton'ın da 23 yaşındaki yıldıza talip olduğu belirtiliyor. Welbeck'in yeni adresi için son kararı Louis van Gaal'in vereceği ifade edildi. Tecrübeli çalıştırıcının, genç oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takıma gitmesini istemesi Galatasaray için az olsa bir umut ışığı yaktı.

HÜCUMDA TAM BİR JOKER

23 yaşında olan, sol ayaklı, ikinci forvet oynayabilen Danny Welbeck için Manchester United'in kapıyı 15 milyon sterlin'den açtığı da gelen haberler arasında. Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama formülüne sıcak baktığı belirtiliyor. İngiltere Milli Takımı'nda da yer alan Welbeck, sürati ve tekniği ile dikkat çekiyor. Genç oyuncu geçtiğimiz sezon Manchester United'de 25 maçta forma giyerken, toplam 9 gol attı, bunun yanı sıra 4 asist gerçekleştirdi. 

galatasaray 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER