GALATASARAY

Wesley Sneijder derbiye yetişmeye çalışıyor

Tedavisine verilen program doğrultusunda devam eden Hollandalı, 13 Nisan'daki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde forma giymek için çalışıyor.

Wesley Sneijder derbiye yetişmeye çalışıyor

Fenerbahçe'ye karşı oynayıp oynamayacağı hala belirsizliğini koruyan Wesley Sneijder, tedavi fotoğrafını Instagram'a koyup umutlu konuştu: "En kısa sürede futbol oynamak isterim. Yakında döneceğim."

Fransa ile Hollanda arasında oynanan özel maçın 36. dakikasında sakatlanan Sneijder, daha sonra Portakallar'ın Londra'daki İngiltere maçında forma giymedi.

Tedavisine önce Hollanda'da başlanan ve sahalardan 2-3 hafta uzak kalacağı açıklanan Sneijder'ın, Fenerbahçe mücadelesine yetişip yetişmeyeceği hala soru işareti.

Hollandalı yıldız ise bu önemli mücadelede takım arkadaşlarını yalnız bırakmak istemiyor. Arka adalesinde sorun bulunan Sneijder, bu şok sakatlıkta, Türkiye'de son dönemde yaşadığı gerilimin etkisi olabileceğini de söylemişti. Türkiye'ye döndükten sonra tedavisine verilen program doğrultusunda devam eden Hollandalı, 13 Nisan'daki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde forma giymek için çalıştığını söyledi.

VOLKAN DEMİREL'İN BELALISI OLMUŞTU

Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgileri takipçileriyle paylaşan Sneijder, bir de tedavi gördüğü fotoğraf paylaştı.

Galatasaray Muslera'nın alternatifini buldu


Hollandalı yıldız, "En kısa sürede sahalara dönmek için çalışıyorum. Yakında döneceğim." mesajıyla hayranlarının yüreğine su serpti. Sneijder, özellikle Fenerbahçe maçlarında attığı gollerle Sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde ayrı bir yere sahip olmuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER