GALATASARAY

Wesley Sneijder Fenerbahçe'ye bileniyor

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacakları Fenerbahçe'yi gözüne kestirdi.

Wesley Sneijder Fenerbahçe'ye bileniyor

Son dönemde yaşadığı sakatlığın etkisiyle eski formundan uzak kalan Wesley Sneijder, Fenerbahçe maçına özel olarak hazırlanıyor.

Hollanda Milli Takımı'nda yaşadığı sakatlıktan bu yana performans olarak bekleneni veremeyen yıldız futbolcu, son haftalarda kendisini sakınırken, idmanlarla fizik kondisyon durumu düzeltmeye çalışıyordu.

Son Kayseri maçında da tedbir amaçlı olarak ikinci yarıda oyundan çıkan Wesley, şu sıralarda Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlanıyor. Takımına yapacağı katkıyla kupayıGalatasaray'a getirmek isteyen Sneijder, hakkındaki endişeleri giderecek iddialı ifadeler de kullanıyor.

Sinan Gümüş Milli Takım'a neden alınmadı?

Yakın çevresiyle sürekli kupa finalini konuşan Hollandalı futbolcunun, "Merak etmeyin, böyle maçları çok oynadım. Ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum" dediği belirtildi.

Teknik patron Riekerink de, öğrencisinden sağlık durumuyla ilgili olarak sık sık bilgi alıyor.

BU KEZ VOLKAN OLMAYACAK

Sneijder'e en çok hatırlatılan maçlar da biri de, Arena'da kaleci Volkan'ı üst üste 2 kez avladığı unutulmaz derbi. Takım arkadaşları Wesley'ye, "Kalede bu kez Volkan olmayacak" diye takılıyor.

Sneijder ise "Benim için fark etmez. Sadece kupayı düşünüyorum. Skora katkı için elimden gelenin en iyisini yapacağım" cevabını veriyor.

Tecrübeli oyuncu, kupa finalinin ardından eşi Yolanthe Cabau ve minik oğlu Xess Xava ile birlikte tatile çıkacak. Hollanda Milli Takımı yaz aylarında herhangi bir turnuvada yer almayacak.

Yorumlar
TREND HABERLER