MAÇ ANLATIMLARI

Wesley Sneijder Hollanda'da kahraman ilan edildi

Meksika Hollanda maçının son dakikalarında beraberlik golünü sağlayan Wesley Sneijder ülkesi Hollanda'da kahraman olarak görülüyor.

Wesley Sneijder Hollanda'da kahraman ilan edildi
Geride götürdükleri Meksika maçını çeviren golü atan Galatasaraylı Sneijder, Hollanda'da günün adamı oldu.

Sabah'ın sinin haberine göre; Meksika karşısında son dakikalara 1-0 yenik giren takımına 88. dakikada attığı golle hayat veren Wesley Sneijder, Hollanda'nın gündemine oturdu.

Gazeteler, Sneijder'i öven manşetler kullanırken, elenen Meksika Milli Takımı'nın teknik direktörü Miguel Herrera da basın toplantısında yıldız oyuncudan bahsetti.

Robben'in karşılaşmada kendini sık sık yere atmasını eleştiren Herrera, "Herkese teşekkür ediyorum ancak hedefimize ulaşamadık. İlk golde de çok ciddi bir hata yaptık ve Sneijder'i boş bıraktık. Böyle bir oyuncuyu boş bırakırsanız turugeçemezsiniz. Bu hatalar dışında iyi oynadığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

SNEIJDER'DEN BİR DE REKOR 

Meksika mücadelesine ilk 11 başlayan Wesley Sneijder, Dünya Kupası'nda 15'inci kez sahaya çıkarak turnuva tarihinde en fazla forma giyen Hollandalı futbolcu oldu. Galatasaray'ın 30 yaşındaki yıldızı, Wim Jansen, Johnny Rep ve Ruud Krol gibi 1974 ve 1978'de Dünya Kupası finali oynayan efsane isimleri geride bıraktı.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER