FENERBAHÇE

Wilshere'in Fenerbahçe'yi reddetme nedeni belli oldu

Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirip tesisleri gezdirdiği Wilshere, ailesini ikna edemediği için sarı-lacivertli ekibin teklifini kabul etmedi.

Wilshere'in Fenerbahçe'yi reddetme nedeni belli oldu

Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için uğraştığı İngiliz yıldız Jack Wilshere tercihinin İngiltere'de kalmaktan yana kullandı.

AİLESİ KABUL ETMEDİ : Sarı-lacivertlilere haber yollayan eski Arsenallı, ilgiden dolayı teşekkür etti. Kendisine çok güzel bir sunum yapıldığını ve tüm imkanların seferber edildiğini dile getiren Wilshere, "Her şey mükemmeldi, kalacak yerim, kulübün olanakları... F.Bahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu daha iyi anladım. Ama ailemi bir türlü ikna edemedim, İngiltere'nin dışına çıkmaya sıcak bakmadılar. Bu yüzden size 'evet' diyemeyeceğim" dedi. 

Wilshere Başkan Ali Koc ve Sportif Direktör Comolli'ye teşekkür etti. 26 yaşındaki yıldız geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelmiş ve Fenerbahçe'nin tesislerini gezmişti.

WEST HAM'A TRANSFER OLACAK : İngiliz basını,  Wilshere'in West Ham United'ın sunduğu 3 yıllık teklifi kabul ettiği ve transferin kısa süre içerisinde tamamlanacağı yazıldı.

Fenerbahçe'nin yeni kalecisi belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER