YEREL HABER

Yakıt parası bulunmazsa maça çıkamayacaklar

Mardinspor, Kocaelispor ile yapacağı maça gitmek için tahsis ettiği otobüse yakıt alamaması durumunda maça çıkamayacak.

Yakıt parası bulunmazsa maça çıkamayacaklar
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Mardinspor, pazar günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacağı maça gitmek için tahsis ettiği otobüse yakıt alamaması durumunda maça çıkamayacak. 
 
Kulüp Başkanı Mehmet Dağ, Sabahattin Tanış Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçmişi başarılarla dolu olan takımın maddi imkansızlıklar yüzünden zor günler geçirdiğini ifade etti.

Kocaelispor maçının bu hafta kendileri için bir kader maçı olduğunu belirten Dağ, ''Tahsis ettiğimiz otobüse yakıt parası bulamazsak Kocaelispor maçına gidemeyeceğiz'' dedi. 

Dağ, şunları söyledi: 
''Kocaelispor ile deplasmanda oynayacağımız maç için araç ayarladık. Konaklama sorununu da çözdük. Fakat yakıt parasını bulamadık. Bizler Taraftarlar Derneği olarak kulübe sahip çıktık, zor durumda kaldık. Çalmadık kapı bırakmadık. Dilenci durumuna düştük. Ama gel gör ki verilen sözler sadece lafta kaldı. Bundan sonraki süreç ne olur bilemiyoruz. Puanı yok ama bu kulübün onuru ve şerefi var. Elimizden geldiği kadar maçlara çıkacağız. Bir bu deplasmanımız kaldı uzakta olan. İnşallah sorun çözülür de maça çıkarız.'' 

Daha önce de bir lig maçına çıkamadıkları gerekçesi ile hükmen mağlup olduklarını hatırlatan Dağ, ''Kocaelispor maçına da çıkamazsak kesinlikle ligden düşeceğiz. Bu nedenle Kocaelispor maçına mutlak çıkmamız gerekiyor. Yakıt parası için valilik ödenek yokluğu, belediye ise benzer gerekçelerle bu taleplerimizi karşılayamayacağını söylüyor. Böylesine köklü bir kulübün düştüğü bu acı duruma birilerinin el atıp bizi bu karşılaşmaya çıkmamızı sağlamasını umut ediyoruz'' diye konuştu.  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER