DİĞER HABERLER

Yatağa bağlı Fenerbahçeli gence Beşiktaşlılar sahip çıktı

Trafik kazası geçirdikten sonra yatağa bağımlı kalan 18 yaşındaki fanatik Fenerbahçeli Şükrü Çakır'ın fizik tedavi masraflarını Salihli Beşiktaşlılar Derneği üstlendi.

Yatağa bağlı Fenerbahçeli gence Beşiktaşlılar sahip çıktı

Salihli Beşiktaşlılar Derneği, Haziran 2016'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve yatağa bağımlı yaşamak zorunda kalan 18 yaşındaki fanatik Fenerbahçeli Şükrü Çakır'ın fizik tedavi masraflarını üstlendi, gence tekerlekli sandalye hediye etti.

ZİYARET ETTİLER

Dernek Başkanı Erkan Esen ve yönetim kurulu üyeleri, kuzeni Sinan Karalı'nın kullandığı elektrikli bisikletle tırın çarpışması sonucu felç olan Çakır'ı, Yılmaz Mahallesi'ndeki evinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Esen, Çakır'ın kazada ağır yaralandığını ve uzun süre yoğun bakımda tedavi gördüğünü belirtti.

İki taraftar öyle bir şey için iddiaya girdi ki...

"YARDIMCI OLMAK İSTEDİK"

Çakır'ın kuzeninin tedavisinin halen yoğun bakımda sürdüğünü ifade eden Esen, "Şükrü kardeşimizin durumu kazanın ardından çok ağırmış. Ancak yavaş yavaş iyileşmeye başladı. Biz de tedavi sürecine katkıda bulunmak için onun fizik tedavi masraflarını üstenip bir de tekerlekli sandalye hediye ettik." dedi.

Fenerbahçeli Çakır'ın fizik tedavi sürecinin ardından yeniden ayağa kalkmasını beklediklerini dile getiren Esen, şunları söyledi:

"Bizler her ne kadar sahada rakip olsak da acının rengi olmaz diyoruz. Şükrü'nün yeniden ayağa kalkıp yürümesi, yüzünün gülmesi her şeyden daha önemli. Kendisi koyu bir Fenerbahçe taraftarı. Beşiktaşlılar olarak onun her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah fizik tedavi sürecinin ardından ayağa kalkacak ve onunla birlikte Vodafone Arena'da maç izleyeceğiz."

Kaza sonrası konuşmakta güçlük çeken Çakır ise kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutluluğunu elleriyle kalp işareti yaparak gösterdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER