GENÇLERBİRLİĞİ

Yeni Malatyaspor-G.Birliği maçında ilginç baraj

Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan maçta komik bir olay yaşandı. Ahmet Oğuz'un, serbest vuruş öncesi barajın altına yatması izleyenleri güldürdü.

Yeni Malatyaspor-G.Birliği maçında ilginç baraj

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 32. dakikasında karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler, Gençlerbirliği ceza sahasına yakın noktada sarı kırmızılılar lehine faul kararı verdi.

Yeni Malatyaspor'dan Aytaç Kara, atışı kullanmak üzere topun başına geçmeye hazırlanırken Gençlerbirliği oyuncuları da baraj kurdu.

Bu sırada Ahmet Oğuz, Aytaç Kara'nın frikiği yerden kullanması ihtimaline karşılık ellerini arkadan birleştirerek kurulan barajın arkasına uzandı. Bu anlar ekranlara yansırken ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

HAKEM AYAĞA KALKMASINI İSTEDİ : Hakem Arda Kardeşler ise Ahmet Oğuz'u uyararak ayağa kalkmasını istedi. Kullanılan atışta Aytaç Kara karşılaşmanın 33. dakikasında topu filelerle buluşturarak skoru 1-1'e getirdi..

Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği golleri ve özeti

Bu pozisyonda ise golden çok akıllarda kalan Ahmet Oğuz'un hareketiydi. Öte yandan Yeni Malatyaspor karşılaşmayı 4-1 kazanan taraf oldu.

(Görüntüler beIN Sports'tan alınmıştır)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER