YENİ MALATYASPOR

Yeni Malatyaspor'un yeni hocası belli oldu

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktörü Erol Bulut oldu

Yeni Malatyaspor'un yeni hocası belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, teknik direktörlük görevi için Erol Bulut ile prensipte anlaştı.

Kulübün basın sözcüsü Erdal Gündüz yaptığı açıklamada, takımın teknik direktörlüğü için son olarak Medipol Başakşehir'de yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Erol Bulut ile görüştüklerini belirtti.

Gündüz, prensipte anlaştıkları Erol Bulut ile bir aksilik olmaması durumunda sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.

Medipol Başakşehir de Abdullah Avcı'nın yardımcılık görevini yürüten Erol Bulut'a teşekkür ederek ayrılığı duyurdu. İstanbul temsilcisinin açıklamasında şu ifadeler yer aldı; "2014-2015 sezonundan bu yana takımımızda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Erol Bulut ile kulübümüz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Erol Bulut’a kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Öte yandan, kendisinden boşalan yardımcı antrenörlük görevine teknik heyetimizden Orhan Ak getirilmiştir."

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, genç teknik direktörle ilgili olarak bugün açıklama yapmıştı. Gevrek, "Erol Bulut Başakşehir'de Abdullah Hoca'nın yardımcısı. Tabi kendisi tanıdığımız bildiğimiz bir isim. Futbol camiası içerisinde de saygı duyulan bir teknik adam. Yeni Malatyaspor olarak genç, heyecanlı bir ismin bize daha fazla şey katacağını düşündük ve Erol Hocamıza teklif yaptık. Kulübüyle ilgili pürüzler var, inşallah bu pürüzleri de çözeriz. Şuan hali hazırda takımın içinde olan hocamız ile birlikte güçlü ve heyecanlı bir ekip kurarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Henüz kesin anlaştık diyemem, Başakşehir Kulübü'nden haber bekliyoruz" diye konuşmuştu..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER