DİĞER HABERLER

Yeşil Giresun öğrencilerle buluştu

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde yer alan Yeşil Giresun Belediyespor, Giresun Üniversitesi öğrencileriyle bugün bir araya geldi..

Yeşil Giresun öğrencilerle buluştu
Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı tarafından, Üniversite öğrencileri ve Yeşil Giresun Belediyespor takım antrenörü ve oyuncularının bir araya geldiği sohbet toplantısı, bugün Güre Yerleşkesi Sosyal Tesisler Konferans Salonu'nda saat 14.00’da gerçekleştirildi. 

Etkinlikte ilk olarak kürsüye çıkan Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Beytullah Dönmez, Üniversitede böylesi bir etkinliğinin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yakın zamanda ulusal ve uluslararası alanda başarılara imza atmış sporcuları da burada görmek için çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Yrd. Doç. Dr. Beytullah Dönmez’den sonra kürsüye çıkan Rektör Prof. Dr. Aygün Attar, etkinliğe katılan Yeşil Giresun Belediyespor Basket Takımı antrenör ve oyuncuları ile Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığına teşekkür ederek, basket takımının başarılarından duyduğu mutluluğu dile getirdi.  
 


Giresun’un yurt içi ve yurt dışından sporcuların kamp yapması için uygun bir coğrafyaya sahip olduğunu ve bu yönde bazı taleplerinde geldiğini dile getiren Prof. Dr. Attar, Üniversitede de beden eğitimi üzerine bir yüksekokulun açılmasının gerekli olduğunu ifade etti. 

Yeşil Giresun Belediyespor Basket Takımı’nın tüm maçlarını izlemeye çalıştığını ve koyu bir taraftar olduğunu söyleyen Rektör Attar, takım yönetici ve oyuncularına başarılar dileyerek konuşmasına son verdi.   
 
Koç Yücel Platin, Alex Raymond Gordon ve İsmail Çevik öğrencilerin sorularını cevaplayarak, Yeşil Giresun Belediyespor’a her zaman desteklerinin devam etmesini istedi. 

Programın sonunda, Yeşil Giresun Belediyespor Başkan Yardımcısı Fatih Yamak’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
 
Haber: Özgür ERDOĞAN - GİRESUN
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER