SPOR MAGAZİN

Yeşil sahaların yıldızlarının arabaları olay oldu

Yeşil sahaların durdurulamaz üçlüleri MSN (Messi, Suarez, Neymar) ve BBC (Benzema, Bale, Cristiano Ronaldo) arasındaki rekabet bu kez asfalta sıçradı.

Yeşil sahaların yıldızlarının arabaları olay oldu - Sayfa 1

Yeşil sahaların durdurulamaz üçlüleri MSN (Messi, Suarez, Neymar) ve BBC (Benzema, Bale, Cristiano Ronaldo) arasındaki rekabet bu kez asfalta sıçradı. Lüks arabalara tutkusuyla bilinen Cristiano Ronaldo, 18 ultra hızlı arabasıyla ilk sırada yer alırken, Messi ve Benzema 9’ar araçla ikinci sırada yer aldı.

Yeşil sahaların yıldızlarının arabaları olay oldu - Sayfa 2

BBC’nin arabalarının toplam değeri 15 milyon Euro’yu bulurken, MSN grubu ise onları 5 milyon Euro ile izledi. Sigorta poliçeleri açısından da BBC yıllık 260 bin Euro’luk ödemesiyle 80 bin Euro ödeyen MSN’e büyük fark attı.

Yeşil sahaların yıldızlarının arabaları olay oldu - Sayfa 3

İşte dünyanın en iyi hücum üçlüleri MSN VE BBC’nin araba koleksiyonları;

Yeşil sahaların yıldızlarının arabaları olay oldu - Sayfa 4

CRISTIANO RONALDO: Bugatti Veyron Koenigsegg CCX McLaren MP4-12C Ferrari 599 GTO Ferrari 599 GTB Fiorano F1 Mercedes McLaren MP4-12C Porsche 911 Turbo Cabriolet Porsche Cayenne Mansory Rolls Royce Phantom Audi R8 Spyder V10 Audi R8 Coupe Audi RS6 Audi Q7 Audi S8 Lamborghini Aventador LP 700-4 Bentley Continental GTC Aston Martin DB9