YAZARLAR

Yeter artık Aziz Başkan!!!

Yeter artık Aziz Başkan!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Başkanlığın döneminde ezeli rakibin Galatasaray 8 kez şampiyon oldu. Toplamda 17 kupa kaldırdı. Yıldız transferler ile övünme! Gerekirse Galatasaray Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yensin ama şampiyon Fenerbahçe olsun. Tarih Anelka’yı, Alex’i, Ortega’yı, Kezman’ı, Sow’u getiren başkanı değil ŞAMPİYON yapan başkanı yazar…

8 Şampiyonluk

1 UEFA Kupası

1 Süper Kupa

4 Türkiye Kupası (Bu sene 5 olabilir)

3 TFF Süper Kupası (Bu sene 4 olabilir)

Bu tablo Fenerbahçe’nin hanesinde yazıyor olsaydı 17 sene değil 27 sene başkanlık yap ama senin döneminde sadece yıldız oyuncular takıma transfer edildi. Kulübün ödediği bonservis bedeli ile övünüyorsun ama boşa giden paralar ne olacak?

Guiza 14 Milyon Euro

Krasic 7 Milyon Euro

Emenike 10 Milyon Euro

Bienvenü 4 Milyon Euro

Serdar Kesimal 4.7 Milyon Euro

Orhan Şam 3.5 Milyon Euro

Mehmet Topuz 9 Milyon Euro

Josico, Maldonado daha sayayım mı? Bunlar sizin bireysel hatalarınızdan dolayı kulübün kasasından çıkan paralar. Ben sadece bir kısmını yazdım. Daha ne oyuncular var inat uğruna aldığınız saymakla bitmez. Kendi cebinizden verdiğiniz paraları söylüyorsunuz Aziz bey, peki bu paralar kimin cebinden çıktı? Kulübün kar ederek sattığı Okocha ve Baliç dışında oyuncu var mı?

Aziz Başkan “ben 10 oyuncu sattım ve kulübe 200 Milyon Euro kazandırdım” desen anlarım ama sen boşa giden bonservis bedelleri ile övünüyorsun.

Takım ne çektiyse senin döneminde çekti. Herkesi Fenerbahçe’ye düşman yaptın. Rakip takımların Galatasaray ve Beşiktaş’a oynayış şekilleri ile Fenerbahçe’ye karşı oynayış şekilleri bile farklı. Senin takımındaki kurmayların gittikleri her deplasmanda ıslıklanıyorlar.

Ben olmazsam takım 3 ayda bir kongreye gider diyorsun. Bırak bakalım ne olacakmış görelim. Fenerbahçe zırhı ile rahatsın ve bu zırhı kaybetmek istemiyorsun. Sende farkındasın ki Fenerbahçe Başkanı olmasan kimse karşında ceket iliklemeyecek, eskisi kadar gündemde olamayacaksın, saygınlığın azalacak.

Fenerbahçe büyük bir camiadır. Aziz Yıldırım’dan öncede vardı sonrada olur. Sen olmazsan olmaz diye bir şey yok. Aziz Yıldırım gider başka güçlü bir isim gelir. Ali Koç, Sadettin Saran, Mehmet Ali Aydınlar gibi isimler bu yükün altından kalkar merak etme. Sen evine, çoluğuna çocuğuna vakit ayır. Adliyede sürekli sağlık sorunlarından dolayı şikâyetçi oluyordun, al sana vakit işte. Gez, toz, eğlen… Yeter ki Fenerbahçe’yi bırak. Fenerbahçe’de bir kan değişikliğine ihtiyaç var.

Teknik Direktöre karışmayacak, transferde kendi kafasına göre değil takımın ihtiyacına ve teknik ekibin önerisi ile transfer eden bir başkan istiyoruz.

Kulüpte tek başına kararlar alan değil, yönetim kurulu ile kararlar alan başkan istiyoruz.

Harcadığı bonservis bedelleri ile övünen değil, takıma sağladığı gelirler ile övünen Başkan istiyoruz.

Herkesi kendisine düşman eden değil, centilmenliği ile ön planda olan bir başkan istiyoruz. 

Yorumlar
TREND HABERLER