DİĞER HABERLER

Yıldız oyuncu ırkçı mesajlara tepki gösterdi

Crystal Palace'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, Manchester United ve Liverpool taraftarının kendisine yönelttiği ırkçı mesajlara Instagram'da tepki gösterdi.

Yıldız oyuncu ırkçı mesajlara tepki gösterdi

İngiltere Premier League ekiplerinden Crystal Palace’ta forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Wilfried Zaha, kendisine sosyal medyadan yönetilen ırkçı saldırılara bir mesajla yanıt verdi.

Liverpool ve bir dönem formasını giydiği Manchester United taraftarlarının sosyal medyadan kendisine sürekli “siyah maymun” dediğini açıklayan 24 yaşındaki hücum oyuncusu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Wilfried Zaha

“Eğer Manchester United ve Liverpool taraftarı bana ‘siyah maymun’ dediğinde iyi hissediyorsa, günleri daha güzel geçecekse devam etmekte serbestler.”

Öte yandan Crystal Palace Menajeri Frank de Boer, Hong Kong’da düzenlenen Premier League Asian Trophy’de takımının West Bromwich Albion’ı 4-0 mağlup ettiği maçın ardından oyuncusu hakkında farklı bir konuya değindi. De Boer, WBA futbolcularının Zaha’ya yaptığı sert müdahalelerden şikayetçi oldu.

De Boer, “Premier League ürününü ve oyunun güzelliğini satmak istiyorsanız, bu tarz hamleler hiç ‘güzel’ değil. Zaha, Premier League’in en heyecan verici oyuncularından biri ve ben onu birkaç ay boyunca kaybetmek istemiyorum” diye konuştu. Zaha geçen sezon Crystal Palace formasıyla 37 maçta 7 gol, 9 asist kaydetmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER