GALATASARAY

Yıllar sonra gelen Mircea Lucescu itirafı

Galatasaray'ın eski kalecisi Kerem İnan, Mircea Lucescu ile ilgili sert eleştirilerde bulundu. Kerem İnan, Lucescu'nun Galatasaray'da çalıştığı dönemde kendisine şans vermediğinden yakındı.

Yıllar sonra gelen Mircea Lucescu itirafı

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun yabancı sınırı ile ilgili sözlerine tepkiler devam ediyor.

Birçok spor yazarı yabancı oyuncu sınırlamasına karşı olduklarını söylerken, Lucescu ise Türk oyuncular ilk 11’de oynatılmadığı için Milli Takım’a futbolcu seçmekte zorlandığını söylüyor. Yabancı sınırı ile tartışmalar devam ederken Lucescu bir tepki de, Galatasaray’ın eski kalecisi Kerem İnan’dan geldi.

Kerem İnanMircea Lucescu’nun Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemde kendisine şans vermediğini belirten Kerem İnan, sert eleştirilerde bulundu. Resmi Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kerem İnan, Lucescu’nun kendisi 21 yaşındayken Mondragon’u tercih ettiğinden yakındı.

Yaşadıklarını yaptığı paylaşımda anlatan Kerem İnan, Mondragon’u kestiğini anlatan bir gazete haberinin üzerine “21 yaşında başardık ama Lucescu ‘Seni oynatırsam basın ne der’ dedi. Kaleyi Mondragon’a verdi ve şuan A Milli Takım’da ‘Türkiye’de yabancı sınırı yok ben ne yapayım’ diyor. Zamanında 21 yaşında kaleciyi oynatamamışsın korkudan… Şimdi ne yapacaksın? Yazık Türk futbolu kimlerden umut bekliyor!” yazdı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER