1.LİG

Yılmaz Vural Giresunspor ile anlaşmaya vardı!

Tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural, Metin Diyadin'in istifasının ardından teknik direktör arayışına giren Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'la anlaşma sağladı.

Yılmaz Vural Giresunspor ile anlaşmaya vardı!

Akın Çorap Giresunspor'da Yılmaz Vural dönemi… İstanbulspor ile oynanan karşılaşmanın ardından istifa eden Metin Diyadin'den boşalan göreve tecrübeli teknik adam getirildi.

Yeşil-beyazlıların Fenerbahçe maçı sonrasında masaya oturduğu tecrübeli hocayla sabah yeniden bir araya gelindi ve yapılan görüşmelerin sonunda Yılmaz Vural Giresunspor'un yeni teknik adamı oldu.

Başkan Mustafa Bozbağ yaptığı açıklamada; “Yılmaz Vural, Türkiye'nin çok önemli bir teknik adamlarından. Bundan sonra Giresunspor’a hizmet edecek. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Vural'ın hafta sonu Eskişehir'de oynanacak karşılaşmada takımın başında olacağı kaydedildi. Tecrübeli hoca ile yapılan anlaşmanın sezon sonuna kadar olduğu belirtildi.

Öte yandan tecrübeli teknik adam resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla anlaşmayı duyurdu. İşte Yılmaz Vural’ın o paylaşımı…

Ahmet Bulut'tan Galatasaray isyanı!

Yorumlar
TREND HABERLER