1.LİG

Yılmaz Vural şokta! Gol yağmuru

TFF 1. Lig'in 28. hafta maçında düşmeme mücadelesi veren Bandırmaspor sahasında, Süper Lig adaylarından Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı Göztepe'yi 3-1 mağlup etti.

Yılmaz Vural şokta! Gol yağmuru

Bandırma 17 Eylül Stadı'nda oynanan ligin üst ve alt sıralarını yakından ilgilendiren kritik maçın ilk yarısını ev sahibi takım 21. dakikada Üstün Bilgin'in kaydettiği golle 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda Göztepe beraberlik golünü bulmak için yüklenirken, Bandırmaspor kontra ataklarla etkili oldu.50. dakikada Doğan farkı ikiye çıkaran isim olurken, 74. dakikada Gökhan Karadeniz skoru 3-0'a getiren golü attı.Göztepe'nin tek golü ise 76. dakikada Jahovic'ten geldi.

Bu sonuçla Göztepe zirve yolunda büyük bir darbe alarak 43 puanda kalırken, Bandırmaspor ligde kalma yolunda çok önemli bir 3 puan alarak puanını 25'e yükseltti.

MAÇTAN DAKİKALAR

20.dakikada Feridun sol kanattan getirdiği toplu sağ kanatta bulunan Doğan’a aktardı. Bir anda kaleci ile karşı kaşıya kalan Doğan topu Üstün’e atmak istedi. Araya giren savunma tehlikeyi önledi.

22.dakikada Bandırmaspor golle buluştu. Feridun’un ara pasıyla topla buluşan Üstün Bilgi, kalecinin solundan plase bir vuruşla ağları havalandırdı. 1-0.

25.dakikada ani gelişen Göztepe atağında, Hakan kale önünde müsait pozisyondan yararlanamadı. Hakan Barış’ın ceza alanı içinden vuruşu kaleciden döndü ve savunma topu uzaklaştırdı.

27.dakikada Bandırmasporlu Feridun mutlak gol şansını gole çeviremedi. Sağ kanatta topla buluşan Feridun, ceza alanı içine girdi. Kaleyi terk eden kaleciyi de geçen Feridun, iki savunma oyuncusunu görerek topu ayağında bekletince kaleci tehlikeyi önledi.

37.dakikada sol kanatta topla buluşan Doğan ani bir şekilde savunma oyuncusunu çalımlayarak ceza alanı içine girdi. Ayağının içiyle topu kaleye bırakan Doğan’ın vuruşunu kaleci çıkardı.

50. dakikada Feridun ceza sahasının solundan dip çizgiye inerek, topu altı pasa gönderdi. Ön direkte Doğan dokundu ve topu ağlara gönderdi.

53. dakikada Göztepe atağında Jahovic'in sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği yerden pasta, uygun pozisyonda Sinan topa vuramayınca takımını bir golden etmiş oldu.

54' Halil'in ortasında Sinan Özkan topla buluştu, Sinan'ın vuruşunda top auta gitti.

62. dakikada sağ kanattan Bahri'nin ceza sahasında ortasında Üstün'ün yarım volesinde kaleci Günay gole izin vermedi.

65. dakikada sağ kanattan Bahri'nin ortasında ceza sahasında Üstün'ün kafa vuruşunda kaleci Günay bir kez daha gole izin vermedi. Dönen topu bir kez daha kafayla kaleye göndermek isteyen Üstün'ün vuruşunda top auta gitti.

71. dakikada ikinci yarıda oyuna giren Segbefia'nın ceza sahası yayından attığı şutta savunmadan seken top kaleci Okan'da kaldı.

74. dakikada Bandırmaspor savunmasından atılan uzun pasta topla buluşan Gökhan Karadeniz ceza yanının solundan attığı sert şutla topu filelere yolladı: 3-0

76. dakikada bu kez Bandırmaspor savunmasının arkasına atılan topta Fofana'nın hatasından faydalanan Jahovic topu alarak ceza sahasına girdi ve sert vuruşla takımının ilk golünü kaydetti: 3-1

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER