BEŞİKTAŞ

Yok artık Talisca! Herkesi şaşkına çevirdi...

Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında sakatlanan ve cumartesi günü geçirdiği operasyon nedeniyle 2-3 ay sahalardan uzak kalacak olan Anderson Talisca’nın, sakatlığını gizlemeye çalıştığı ortaya çıktı.

Yok artık Talisca! Herkesi şaşkına çevirdi...

Sağ ayak 5. tarak kemiğinin kırılmasıH yüzünden Acıbadem Fulya Hastanesi’nde başarılı bir ameliyat geçiren Brezilyalı oyuncunun, Napoli maçında forma giymek için herkesi şaşkına çeviren bir yola başvurduğu belirlendi.

Ankara’daki maçtan sonra İstanbul’da kontrolden geçirilen Talisca’nın, “Ayağımda bir şey yok, ağrı hissetmiyorum. Napoli maçında oynamak istiyorum” dediği belirlendi.

Beşiktaş taraftarı şova hazırlanıyor

Elle yapılan ilk kontrollerin ardından sağlık heyetinin MR çektirme isteği nedeniyle hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Brezilyalı oyuncunun, “Buz tedavisiyle biraz daha idare edebilirim. Yeter ki Napoli maçında forma giyebileyim. Çok fazla ağrım yok” diye konuştuğu aktarıldı.

Talisca’yı bir türlü ikna edemeyen kulüp doktorları, takımın İspanyol fizyoterapistini çağırarak, Brezilyalı futbolcudan inadından vazgeçmesini aksi halde sahalardan daha fazla süre uzak kalacağını kendisine söylemesini istedi.

Fikret Orman'dan flaş sözler!

Yapılan uzun ikna çabalarının ardından Talisca’nın MR’a girmeyi kabul ettiği, ayak tarak kemiğinde kırık çıkmasının ardından ise büyük bir üzüntü yaşadığı vurgulandı.

Milliyet'in haberine göre; Sakatlığını gizleyerek Napoli maçında oynama hayalleri suya düşen Talisca’yı, başta Başkan Fikret Orman olmak üzere takım arkadaşları ve sağlık heyeti teselli etti.Doktorlar, yetenekli futbolcuya kendisine iyi bakması durumunda sakatlığının belirlenen süreden daha çabuk düzeleceğini de bildirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER