FENERBAHÇE

Yolları yine kesişti! Çakır ve Baytar...

Hakem Cüneyt Çakır, kendisine saldıran futbolcu Engin Baytar'ın forma giyeceği karşılaşmada düdük çalacak.

Yolları yine kesişti! Çakır ve Baytar...

Hakem Cüneyt Çakır, 12 Ağustos 2012'de oynanan olaylı Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finalinden sonra üçüncü kez o maçta kendisine saldıran futbolcu Engin Baytar'ın forma giyeceği karşılaşmada düdük çalacak. 

O dönem sarı kırmızılı takımda forma giyen ve Süper Kupa finalinde 68. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından Çakır'a fiziki müdehalede bulunan Engin, 11 maç ceza almıştı.   

Cüneyt Çakır ve Engin Baytar

Çakır finalin ardından Engin'in forma giydiği 30 Ağustos 2013'teki Eskişehirspor-Galatasaray ve 27 Ekim 2013'teki Kayserispor-Galatasaray maçlarını yönetti. Engin, sezon başında sarı kırmızılılardan Karşıyaka'ya transfer oldu.

5 Kasım-Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıBeşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. İşte Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayını...

Şehmus'a 14 maç ceza verilmişti

Karşıyaka ve Göztepe arasında 3 sezon önce oynanan son derbiyi Hüseyin Sabancı yönetmişti. 17 Mart 2013'te oynanan o derbideki kararlarıyla büyük eleştiri alan, Karşıyakalı futbolcu Şehmus Özer'in fiziki saldırısına hedef olan Sabancı, daha sonra 2 ay boyunca görev alamadı.  

Şehmus'a da karşılaşmanın ardından 14 maçlık tarihi ceza kesildi. Karşıyaka cephesi derbi için FIFA kokartlı hakem talebinde bulunmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER