DİĞER HABERLER

Yunus Mallı attı attırdı ama Mainz'e yetmedi

Bundesliga'nın 5. hafta karşılaşmasında Mainz 05, Yunus Mallı'nın 1 gol bir asistlik performansına rağmen Bayer Leverkusen'e mağlup oldu.

Yunus Mallı attı attırdı ama Mainz'e yetmedi

Almanya Birinci Futbol Ligi'ndeki (Bundesliga) 5. hafta karşılaşmasında Mainz 05, sahasında Bayer Leverkusen'e 3-2 yenildi.

Mainz Opel Arena'da oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip, milli futbolcu Yunus Mallı'nın 31. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Bayer Leverkusen, bu gole 32. dakikada Chicharito ile cevap vererek skoru 1-1'e getirdi.

Çekişmeli geçen karşılaşmada Mainz ekibi, 35. dakikada Yunus Mallı'nın kullandığı köşe vuruşunda Stefan Bell'in topu filelere göndermesiyle 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen Bayer Leverkusen, 66 ve 90 2. dakikalarda Meksikalı golcüsü Chicharito ile 2 gol daha bularak karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Messi yoksa Arda Turan var

Mainz 05’te Yunus Mallı 90 dakika sahada kalırken, Suat Serdar da 82. dakikada Levin Mete Öztunalı’nın yerine oyuna dahil oldu.

Konuk ekipte ise milli futbolculardan Ömer Toprak 90 dakika forma giyerken, Hakan Çalhanoğlu 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

İki kez öne geçtiği karşılaşmadan mağlup ayrılan Mainz 05, 7 puanda kalarak averajla 8. sırada yer aldı. Ligdeki 2. galibiyetini alıp, puanını 7'ye çıkaran Leverkusen ekibi ise 9. sıraya yükseldi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER