FUTBOL

Yunus Yıldırım jübile yaptı

Hakemlik kariyerine nokta koyan Yıldırım'ın jübile maçında Göztepe, Akhisar Belediyespor'u 3-1 yendi.

Yunus Yıldırım jübile yaptı

FIFA Kokartlı eski hakem Yunus Yıldırım, kariyerine Spor Toto Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor ile PTT 1'inci Lig temsilcisi Göztepe arasında oynanan özel maçla veda etti..  

4 yıl FIFA kokartı taşıyarak 1 Türkiye Kupası finali, 4 derbi, 4 UEFA Avrupa Ligi maçı yöneten Yıldırım, geçen sezon faal olarak bıraktığı hakemliğe Manisa 19 Mayıs Stadı'ndaki karşılaşmayla nokta koydu.

Beşiktaş lig arasını boş geçmedi

Akhisar Belediyespor-Göztepe maçının ilk 10 dakikasında düdük çalan 45 yaşındaki eski hakem, bu dakikada tüm futbolcularla vedalaşarak sahayı futbolcuların omuzlarında terk etti.

Yunus Yıldırım'ın yerine maçta düdüğü Koray Gençerler devraldı. Akhisar Belediyespor ve çeşitli kurumların plaket, çiçek takdim ettiği Eski Manisa Bölgesi Hakemi Yıldırım'a eşi Hamiyet Yıldırım da saha çıkışında kırmızı kart gösterdi. Yıldırım'ı jübile maçında aralarında Fırat Aydınus'un da bulunduğu hakem arkadaşları da yalnız bırakmadı. Biletleri 10 TL'den satılan jübilenin geliri, Yıldırım'ın beden eğitimi öğretmeni olarak görev yaptığı Saruhanlı Anadolu Lisesi'ne bağışlanacak. Daha önce 11 Ekim'de oynanması planlanan karşılaşma Ankara'da 10 Ekim'de yaşanan terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti. 

AKHİSAR BELEDİYESPOR-GÖZTEPE: 1-3 

Akhisar Belediyespor ile Göztepe'yi liglere verilen milli maç arasında Hakem Yunus Yıldırım'ın jübilesinde karşı karşıya getiren 90 dakikada gülen taraf 3-1'lik skorla sarı kırmızılılar oldu. 19 Mayıs Stadı'ndaki mücadelede Göztepe'nin gollerini 36'ıncı dakikada Emre, 53'üncü dakikada Maah ve 77'nci dakikada Besara attı. Yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan Akhisar Belediyespor'un tek sayısı 47'nci dakikada Aykut'tan geldi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER