DÜNYA KUPASI

Yuri Krasnozhan'dan Türkiye'ye övgü dolu sözler

Kazakistan'ın teknik direktörü Yuri Krasnozhan, Türkiye'nin çok iyi bir takım olduğunu belirtti.

Yuri Krasnozhan'dan Türkiye'ye övgü dolu sözler
A Milli Takımın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki rakiplerinden Kazakistan'ın teknik direktörü Yuri Krasnozhan, Türkiye'nin çok iyi bir takım olduğunu belirtti. 
 
A Milli Takımın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki rakiplerinden Kazakistan'ın teknik direktörü Yuri Krasnozhan, Türkiye'nin çok iyi bir takım olduğunu belirterek, "Teknik direktörü çok tecrübeli. Oyuncuları da çok tecrübeli ve ünlü kulüplerde oynuyor. Türk Milli Takımı favori takımlarımız arasında" dedi.

Krasnozhan, Antalya Mardan Stadı'nda Litvanya ile yaptıkları ve 1-1 berabere biten hazırlık maçının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, maçın ilk dakikalarında erken gol yediklerini ancak çabuk toparlandıklarını söyledi.

Maçın ilk dakikalarında Litvanya'nın baskın oynadığını ifade eden Krasnozhan, "Golden sonra pozisyon bulmaya başladık. Açıkçası Litvanya biraz daha güçlüydü ama rakibimizi çözdük ve golü bulduk" diye konuştu.

Milli Takıma büyük önem verdiklerini dile getiren Krasnozhan, genç bir takım olduklarını, gençlerin kendilerini yavaş yavaş göstereceğini, futbolcuların potansiyelinin yüksek olduğunu kaydetti.

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki şansını değerlendiren Krasnozhan, Türk Milli Takımının favorileri arasında olduğunu ifade etti.

Krasnozhan, "Türkiye çok iyi bir takım. Teknik direktörü çok tecrübeli, oyuncuları da çok tecrübeli ve ünlü kulüplerde oynuyor. Türk Milli Takımı favori takımlarımız arasında" diye konuştu.

Krasnozhan, gruptaki ilk üç sırayı Hollanda Türkiye ve Çek Cumhuriyeti'nin alacağını düşündüğünü sözlerine ekledi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER