TRABZONSPOR

Yusuf Erdoğan transferinde mutlu son

Tecrübeli futbolcu için Trabzonspor’la yapılan pazarlıklarda büyük aşama kaydeden Siyah-Beyazlılar, transferi noktalamak için artık geri sayıma geçti.

Yusuf Erdoğan transferinde mutlu son

Başkan Fikret Orman ile Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın, bu hafta Yusuf için el sıkışması bekleniyor.

Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda orta sahadaki rekabeti artırmak için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, iç transferde Trabzonsporlu futbolcu Yusuf Erdoğan’a yönelmişti.

24 yaşındaki futbolcu için Bordo-Mavililer’in 2 milyon Euro’luk (8 milyon TL) talebine 1 milyon Euro’luk (4 milyon TL) karşılık veren ve pazarlıklarını sürdüren taraflar, bu hafta içerisinde biraraya gelecek. Şenol Güneş’in onay vermesinin ardından Başkan Fikret Orman’ın, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yla yüz yüze görüşüp transferi noktalaması bekleniyor.

Tudor'a Galatasaray yönetiminden kritik uyarı!

‘Hayalimi yaşayacağım’

Fanatik'in haberine göre; Bordo-Mavililer’in Macaristan kampında çalışmalarını sürdüren Yusuf Erdoğan, tarafların anlaşmasını bekliyor... 24 yaşındaki futbolcunun konuyla ilgili olarak yakın çevresine, “Şenol hocayla tekrar çalışmayı çok istiyorum. Eğer transferim gerçekleşirse en büyük hayallerimden birini yaşayacağım. Ricardo Quaresma gibi idol olarak gördüğüm bir yıldızla forma giyeceğim. Umarım bir an önce geleceğim belli olur” ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER