BEŞİKTAŞ

Zaferin anahtarı Hugo Almeida'dan

Yunanistan’da AEK Atina’da forma giyen eski Beşiktaşlı Hugo Almeida, Kartal’ın Olympiakos maçı öncesindeki düşüncelerini paylaştı.

Zaferin anahtarı Hugo Almeida'dan

Siyah-Beyazlılar’da 2010-14 sezonları arasında forma giyen Hugo Almeida Beşiktaş’ın ardından; Cesena, Kuban Krasnodar, Anzhi Makhachkala ve Hannover 96’da görev yapıp son olarak Yunanistan temsilcisi AEK Atina’ya imza atmıştı. 32 yaşındaki Portekizli, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda bugün oynayacağı Olympiakos maçı öncesinde düşüncelerini FANATİK’le paylaştı.

Kara Kartal’ı bu eşleşmede avantajlı gördüğünü ancak Olympiakos’un da dikkat edilmesi gereken bir ekip olduğunu belirten Almedia, “İki takım da iyi durumda. Ama bu eşleşmede Beşiktaş’ı daha favori görüyorum. Olympiakos güç olarak Yunanistan Ligi’nin en iyi takımı. Özellikle orta sahasındaki ve forvet bölgesindeki oyuncuları çok etkili. Ama savunma hattında eksikleri olduğunu söyleyeyim. Ricardo Quaresma, bu açıkları kullanabilecek kapasiteye sahip. Onu çok iyi tanıyorum ve bence bu maçta fark yaratabilir” dedi.

Olympiakos Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda?



"Olympiakos çıkış peşinde"

Yunanistan Ligi’nde 23. haftayı 2-0’lık PAOK mağlubiyetiyle kapatan Olympiakos’un bu yenilgiyi Beşiktaş maçında telafi etmek isteyeceğini belirten Almeida, “Olympiakos çıkış peşinde. Brezilyalı forvetleri Seba’nın bu karşılaşmada forma giyemeyecek olması Olympiakos için büyük bir kayıp olacak. Ama onun yerine görev yapacak Elyounousi de tehlike yaratabilir. Ek olarak vatandaşım Andre Martins de dikkat edilmesi gereken bir isim” ifadelerini kullandı.

‘Umarım Beşiktaş kupayı kazanır’

Kara Kartal’ın 16 Mart’taki rövanş öncesinde ilk maçta yapması gerekeni de anlatan Hugo Almeida, “İlk maç Yunanistan’da olduğu için kontrollü oynamak ve hızlı hücumlarla gol aramak en iyi seçenek olabilir. Beşiktaş, bu şekilde Atina’dan istediği sonuçla ayrılabilir. Eski kulübüm ve takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım kupa Beşiktaş’ın olur. O zaman Quaresma adına çok sevinirim” diyerek sözlerini tamamladı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER