SÜPER LİG

Zayatte resmen Konyasporlu oldu

Konyaspor, dış transferde Hull City forması giyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Kamil Zayatte ile sözleşme imzaladı.

Zayatte resmen Konyasporlu oldu

Konyaspor, dış transferde Gine Milli Takımının önemli isimlerinden ve son olarak İngiltere Championship takımlarından Hull City forması giyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Kamil Zayatte ile 2,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

 
Zaferde bulunan Kulüp Binasında gerçekleşen imza töreninde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar hazır bulundu.

 
Kadroda görmek istedikleri Zayatte'nin transferi konusunda yorucu bir görüşme trafiği yaşandığını ve ısrarcı olmalarının karşılığını da aldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Zayatte Avrupa'nın ve Gine'nin önemli futbolcularından birisi. Yoğun uğraşlar sonunda anlaşma sağlayarak Konyaspor'umuzun kadrosuna dahil ettik. Transferin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İkinci yarıda başarılı olacağına inandığımız takımımıza katkı sağlayacak bir ismi kadromuza kattık diye düşünüyorum. Hedefimiz güçlenen kadrosuyla başarılı bir ikinci devre geçirecek Konyaspor'umuzun Süper Lig'de kalması" şeklinde görüş belirtti.



Konuşmanın ardından 25 yaşındaki Hull City'den transfer edilen Kamil Zayatte kendisini 2,5 yıllığına Konyaspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER