ŞAMPİYONLAR LİGİ

Zenit Olympique Lyon'u yendi 4'te 4 yaptı

Zenit, deplasmanda karşılaştığı Fransız ekibi Olympique Lyon'u 2-0 mağlup ederek 4'te 4 yaptı.

Zenit Olympique Lyon'u yendi 4'te 4 yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nun 4. hafta maçında Zenit, deplasmanda karşılaştığı Fransız ekibi Olympique Lyon'u 2-0 mağlup ederek 4'te 4 yaptı.

Top hakimiyetinin maçın genelinde ev sahibi Lyon'da olduğu mücadelede ilk gol 25. dakikada geldi. Hulk'un asistinde topu ağlarla buluşturan Artem Dzyuba, Zenit'i 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Lyon yüklense de beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Böylece maçın ilk devresi 1-0 Zenit üstünlüğüyle tamamlandı.

5 Kasım-Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıBeşiktaş, 5 Kasım Perşembe günü Lokomotiv Moskova'yı Atatürk Olimpiyat stadında konuk edecek. İşte Beşiktaş Lokomotiv Moskova maçının canlı yayını...

İkinci yarıda etkili olan taraf yine ev sahibi Lyon'du. Birçok kez rakip kaleyi yoklayan ve topla daha çok oynayan Fransız temsilcisi, beraberlik golünü aradığı sıralarda bir kez daha topu ağlarında gördü. 57. dakikada 2-0 öne geçen Zenit'te gol yeniden Artem Dzyuba'ya, asist ise bir kez daha Hulk'a yazıldı.

Bu golün ardından maçta başka gol olmadı ve Zenit deplasmanda Lyon'u 2-0 mağlup etti. Mücadele 2-0 tamamlanırken, Lyon'da Gonalons, Zenit'te ise Anyukov, çift sarıdan kırmızı kart görerek maçı tamamlayamadılar. Bu sonucun ardından grupta 4'te 4 yapan Zenit 12 puanla liderliğini sürdürürken, Lyon ise 1 puanda kaldı ve haftayı 4. sırada tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER