DİĞER HABERLER

Zoran Lukic ve Oktay Mahmuti'den maç yorumu

Türkiye Basketbol Ligi'nde Banvit ile Darüşşafaka Doğuş'un karşılaştığı maç sonrası iki takım antrenörleri maçı yorumladı.

Zoran Lukic ve Oktay Mahmuti'den maç yorumu
Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Zoran Lukic ve Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti karşılaşmayı değerlendirdi.

Banvit Basketbol Kulübü Başantrenörü Zoran Lukic, 72-69 kazandıkları Darüşşafaka Doğuş maçına ilişkin, "Alınan galibiyetin önümüzdeki maçların hazırlığı açısından çok yararlı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Lukic, maçın ardından yaptığı açıklamada, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. İlk devre savunma yapamadıklarını belirten Lukic, şunları kaydetti

"Çok yumuşak oynadık. Ancak ikinci devre neye ihtiyacımız olduğunu tespit ederek savunmayı sertleştirdik. Zaman zaman rakip 1-2 sayı öne geçse de ikinci devre ne yapmak istediğimizi bilerek oynadık ve kazandık. Alınan galibiyetin önümüzdeki maçların hazırlığı açısından çok yararlı olduğunu düşünüyorum."

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise rakiplerini kutlayarak "Maçın büyük bölümünde oyun hakimiyeti bizdeydi. Son çeyrekte anlaşılmayan şekilde çözümlerimizi ve opsiyonlarımızı doğru kullanamadık. Maçın son saniyelerinde her ne kadar top elimizde olsa da değerlendiremedik. Bunun ardından da maçı kaybettik" değerlendirmesini yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER