SPOR MEDYASI

2016'da spor camiasında hayatını kaybedenler

2016 yılı sporda önemli kayıpların yaşandığı bir yıl oldu.

2016'da spor camiasında hayatını kaybedenler - Sayfa 1

2016 yılı sporda önemli kayıpların yaşandığı bir yıl oldu. 2016 yılı sporda da büyük acıların yaşandığı bir yıl oldu. 2016 yılında spor camiasında hayatlarını kaybedenler;

2016'da spor camiasında hayatını kaybedenler - Sayfa 2

UMUT BULUT BABASINI KAYBETTİ Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da olduğu ortaya çıktı.

2016'da spor camiasında hayatını kaybedenler - Sayfa 3

DÜNYA FUTBOLU YASTA Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en önemli isimlerinden Johan Cruyff, yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü ve 68 yaşında hayatını kaybetti. Cruyff, geçtiğimiz şubat ayında akciğer kanserine yakalandığını ancak tedavisinin iyi gittiğini açıklamıştı. Hollandalı efsane, o dönemde yaptığı açıklamada, "İlk testlerin sonucu pozitif çıktı. Henüz bitmeyen bir maçın ilk yarısını 2-0 önde tamamlamış gibiyim" ifadesini kullanmıştı.

2016'da spor camiasında hayatını kaybedenler - Sayfa 4

BİR EFSANE DAHA GİTTİ İtalya Milli Takımı ve Milan'ın efsane oyuncusu ve usta teknik direktör Cesare Maldini 84 yaşında vefat etti. MILAN'IN EFSANESİ Futbolculuk döneminde forma giydiği Milan'da bir efsane haline gelen ve takımın ilk Avrupa şampiyonluğunda kupayı kaldıran isim olan Maldini, başarılı kariyeri boyunca dört Serie A şampiyonluğu yaşamıştı. Maldini teknik direktörlük döneminde de Milan, İtalya Milli Takımı ve Paraguay Milli Takımı gibi önemli ekipleri çalıştırdı.