TRABZONSPOR

4 büyükler terör saldırısını kınadı

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temasta şehit olan güvenlik görevlisi ve sivil vatandaş için Süper Lig'in 4 büyük kulübü taziye mesajı yayınladı.

4 büyükler terör saldırısını kınadı

Trabzonspor Kulubü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan mesajda, 'Maçka'daki hain saldırıda şehit düşen Başçavuş Ferhat Gedik ile Eren Bülbül'e Allah'tan rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Eren Bülbül daha 15 yaşındaydı... Teröre lanet olsun!' ifadelerini yer verildi.

Galatasaray Kulübü de şehit olan Eren Bülbül için taziye mesajı yayımladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Eren'i daha 15'inde bizden ayıran teröre lanet olsun; başımız sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde "Terörü lanetliyoruz" başlığıyla yer alan mesajda, "Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalındaki terör saldırısı sonucunda 1'i 15 yaşındaki bir sivil olmak üzere 2 kişinin şehit edildiği, bir güvenlik görevlisinin de yaralandığı haberini çok derin bir üzüntüyle öğrendik. Yapılan bu hain terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, ulusumuza ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş Kulübü ise sosyal medya hesabından 'Maçka'da şehit edilen #ErenBülbül'e Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dileriz. #İyikiVarsınEren' mesaı yayınlandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER