BEŞİKTAŞ

Aboubakar rekor cezaya itiraz etti! İşte savunması

Beşiktaş yönetimi Manuel Fernandes ve Gökhan Töre'den sonra ilk kez ceza vereceği bir oyuncuyu yönetim kurulu toplantısına davet etti... Fakat Kamerun Milli Takım kampına katıldığı için golcü oyuncu toplantıya katılmadı. Savunmasını gönderdi.

Aboubakar rekor cezaya itiraz etti! İşte savunması

Aboubakar savunmasında, Afcon'dan geç dönmesi ve Olympiakos ile Antalyaspor maçlarında gördüğü kırmızı kartlar için toplamda 300 bin Euro'yu bulan para cezasına itiraz etti.

Afcon'dan geç dönmesiyle ilgili, "kupayı kazandığımız için yapılan devlet törenine katılmak zorundaydım" savunması yapan Aboubakar, Olympiakos maçında kırmızı kart için, "hatamı kabul ediyorum. Ama rakibimin yaptıkları ortada..." sözlerini kullandı. Aboubakar, Antalyaspor maçındaki kırmızı kart içinse, "bunun kart olmadığını siz de biliyorsunuz" ifadesini kullandı. Kırmızı kartlardan doğan normal cezaları kabul edebileceğini ama Afcon'dan geç dönmesi ve iki kırmızı kartın "profesyonelliğe aykırı davranış" kabul edilerek ekstra ceza verilmesini kabul etmedi.

Aboubakar'ın cezası belli oldu!

Fotospor'un haberine göre; Aboubakar'ın savunması değerlendirilecek... ya kırmızı kartlar için ilk kırmızı kartın karşılığı 15 bin Euro, tekrarı için de 30 bin Euro olmak üzere toplam 45 bin Euro ceza kesilecek. Ya da 300 bin Euro'yu bulan cezada ısrar edilecek.

Aboubakar'dan kırmızı kart açıklaması

Kamerun Milli Takım kampına katılan Vincent Aboubakar, gördüğü kırmızı kartlar için açıklamalar yaptı. Cameroon Info'ya konuşan Aboubakar, "Oyunun gerçekleri var. Bu sezon takım arkadaşlarımı en az üç maç daha yalnız bırakacağım. Bu hareketler benim için de olağandışı. Büyük pişmanlık duyuyorum. Şu anda kulüp ve milli takım kendimi daha iyi olmak için motive ediyorum. Bunun tekrar oluşmasını önlemek için daha fazla çalışacağım" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER