DİĞER HABERLER

Adanaspor 2 transfer daha yaptı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi temsilcilerinden Adanaspor, 2 transfer daha yaptı..

Adanaspor 2 transfer daha yaptı.

Bu güne kadar kadrosuna dış transferde altı, iç transferde üç oyuncuya imza attıran turuncu beyazlılar, Best Balıkesirspor’dan Cengiz Aydın Ergen ve Yeşil Giresun Belediyespor’dan İsmail Çevik’i de transfer etti.

Kulüp başkanı Tevriz Dura, “Eskiden sorumluluğum Onursal Başkanımız Şevki Adalı, Adalı ailesi ve Turbeyler’imize idi. Şimdi Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’nün de sorumluluğunu üzerimize aldık. Hem İsmail, hem de Aydın gücümüze güç katacak" dedi.

Tuborg altyapısında yetişen, 2,07 boyunda ve pivot mevkiinde oynayan Cengiz Aydın Ergen ise “Başarılı olacağımızı umut ediyorum. Adana, Adanaspor, Başkan Tevriz Dura ve yönetimi hakkında güzel şeyler duydum ve teklifleri kıramadım. Hayırlı olsun” diye konuştu.

2,06 boyunda ve power forvet oynayan İsmail Çevik ise, “Yeşil Giresun Belediye Spor’da gördüğüm TB2L heyecanını, Adanaspor’da da gördüğüm için buradayım. Yararlı olacağıma inanıyorum. Emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan Adanaspor Kulübü Koordinatörlüğü tarafından 2013-2014 sezonu kombineleri hazırlıklarının devam ettiği kaydedildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER