SÜPER LİG

Alem yaparken<font color='#FF0000'> yakalandı!</font>

İbrahim Toraman, gece aleminde yakalanınca kaçacak yer aradı..

Alem yaparken<font color='#FF0000'> yakalandı!</font>
Hocası Samet Aybaba'nın tepkisinden korkan Beşiktaş kaptanı, aracını valelere emanet ederek, BJK Plaza içerisine açılan koridordan mekanı terk etmeye çalıştı.. 
 
Beşiktaş kaptanı İbrahim Toraman, Gülcan Arslan'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra kendisine yeni bir sevgili yaptı. Nişantaşı Limacello'da yeni kız arkadaşıyla eğlenen İbrahim Toraman, çıkışta yan yana görüntü vermemek için ilginç bir yönteme başvurdu. Kız arkadaşının tanınmayacağını düşünerek mekandan ilk önce sevgilisini gönderen Toraman, sevgilisi çantasını futbolcunun arabasında unutunca kendini ele verdi. Çantasını valelerin yardımıyla arabanın içerisinden alırken görüntülenen kız arkadaşı 'Gidin başımdan gecemizi zehir ettiniz' diyerekhızlı adımlarla taksiye binerek karanlığa karıştı. 

ARKASINA BAKA BAKA GİTTİ 
DURUMDAN haberdar olan ve mekanda çılgına döndüğü öğrenilen İbrahim Toraman ise aracını valelere emanet ederek BJK Plaza içerisine açılan koridoru kullanarak mekandan ayrıldı. Toraman, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın tepkisinden çekindi. Bir dönem gece eğlenceleri yüzünden oldukça sıkıntılı günler yaşayan takım arkadaşlarının düştüğü duruma düşmemek için magazincilere yakalanmamaya çalıştı. Kaptanın bindiği taksiye sürekli hızlı gitmesi doğrultusunda direktifler verdiği ve tedirginlik dolayısıyla sık sık arkasına dönüp paparazzi kontrolü yaptığı bildirildi.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER