SPOR MEDYASI

Alex De Souza haberleri son dakika gelişmeleri İnternetspor'da

Alex De Souza haberleri son gelişmeleri

Alex De Souza haberleri son dakika gelişmeleri İnternetspor'da
İnternetspor.com Alex De Souza ile ilgili tüm arşiv haberlerini ve son dakika gelişmelerini okurlarına sunuyor. Türkiye ve dünyadan tüm spor gelişmelerini İnternetspor.com'dan takip edebilirsiniz. 
 
* Alex'in jübilesinde Fenerbahçe bayrağı 
 
Alex De Souza, profesyonel kariyerindeki son maçında sahanın ortasında Fenerbahçe bayrağı açtırdı.   
 
* Arda Turan'dan Alex'e duygusal veda 
 
İspanya'da Atletico Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Fenerbahçe'nin eski kaptanı Alex de Souza için duygusal bir mesaj yazdı.
 
* Fenerbahçe'den Alex mesajı 
 
Fenerbahçe Kulübü, Brezilya'da Coritiba forması giyen ve bu akşam oynanacak Bahia maçıyla futbolu bırakacak eski kaptanları Alex de Souza için bir mesaj yayımladı.  
 
* Alex'e yazılmış en iyi 6 veda tweeti 
 
Fenerbahçe tarihine adını yazdıran Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, Coritiba - Bahia maçıyla futbolculuk kariyerine son noktayı koyarken sosyal medyadan Alex için veda mesajları yağıyor. İşte onların arasından seçtiğimiz en iyi 6 veda tweet'i...
 
* Nobre'nin Alex üzüntüsü 
  
Kayserisporlu golcü oyuncu Mert Nobre, bir dönem takım arkadaşı olan Brezilyalı Alex de Souza'nın futbolu bırakma kararına üzüldüğünü söyledi. 
 
* Alex de Souza futbolu bırakıyor 
 
Profesyonel kariyerine Brezilya Birinci Futbol Ligi'nde 7 Aralık Pazar günü Coritiba-Bahia maçıyla son verecek olan Alex de Souza, 19 yıllık sürede ülkesinde ve Türk futbolunda önemli izler bıraktı. 
 
* Fenerbahçe'de şok protesto! 
 
Fenerbahçe Grundig ile Ziraat Bankası arasında oynanan Voleybol Erkekler 1. Ligi açılış maçında, tribünlerde Ersun Yanal ve Alex de Souza sesleri yükseldi.  
 

 
VE DİĞER ALEX DE SOUZA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN...
 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER