FENERBAHÇE

Ali Koç'tan olay yaratan seçim açıklaması

Sarı Lacivert Derneği'nin etkinliğine katılan Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, "Eğer kaybedersem bir dahaki seçimde kesinlikle aday olmayacağım" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan olay yaratan seçim açıklaması

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, Sarı Lacivert Derneği’nin davetlisi olarak katıldığı etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.

Seçimi kaybetmesi halinde bir sonraki seçimlerde kesinlikle aday olmayacağını açıklayan Koç, “3 Mayıs’ta mutlaka tüm camia hep birlikte Anıtkabir’e gitmeliyiz. Bu çok önemli bir husus” ifadelerini kullandı.

İşte Ali Koç’un açıklamalarından satır başları;

“Olur da seçimi kaybedersem, önümüzdeki sezonlarda takımımız maç kaybettiğinde tribünlerimiz Ali Koç diye bağırmamalı. Böyle bir baskı asla olmamalı. Bu yüzden eğer kaybedersem bir dahaki seçimde kesinlikle aday olmayacağım. Sosyal Medyada bana da Başkanımıza da hakaret edenler var. Lehime de aleyhime de olsa bu asla kabul edebileceğim bir şey değil. Hiçbir zaman unutmamalıyız ki biz, hepimiz aynı gemideyiz.”

“KALE ARKALARINDAN BİRİNİ ÖĞRENCİLERE AYIRACAĞIZ”: “Kale arkalarından birini tamamen öğrencilere ayıracağız. Gençlik tribünü yapacağız. Burayı da bir sponsor desteği ile öğrenci kardeşlerimize çok indirimli fiyata satacağız. Fenerbahçemiz gençlerle daha fazla buluşmalı!”

“Sorunları sahiplenmezsek çözemeyiz. Bizim anlayışımız olumsuz bir konu olduğu taktirde başta Başkan olarak ben ve sonrasında Yönetim Kurulumuz, sorumluluğu kendimizde görürüz. Sürekli hatayı başka yerde ararsak, ileri gidemeyiz. Emanetiniz güvende derken özeleştiri de yapıp hatalarda sorumluluğu kabul edecek anlayıştan da bahsediyoruz. Bunları yapmak inanın çok zor değil.”

UEFA’nın Fenerbahçe kararı belli oldu!

“3 MAYIS’TA ANITKABİR’E GİTMELİYİZ” : “Delege listeleri tüm adaylar ile paylaşılmalı. Kulüp telefonlarından sadece bir başkan adayı için etkinlik davetleri yapılmamalı. Bunları yapmak çok basit ama yeter ki niyet olsun. Bizim dönemimizde bu eşitsizlikler asla yaşanmayacak, size söz veriyorum.”

“3 Mayıs’ta mutlaka tüm camia hep birlikte Anıtkabir’e gitmeliyiz. Bu çok önemli bir husus. Seçimi bir kenara bırakın. Camia olarak da kenetlenmemiz için önemli bir hadise. Ben de çok gitmek isterdim ancak rol çalan kişi konumuna düşmek istemiyorum.”

Yorumlar
TREND HABERLER