DİĞER HABERLER

Almanlar Sinan Gümüş'ü Robben'le Kıyaslıyor

Galatasaraylı Sinan Gümüş'ü Stuttgart U19 takımında oynarken ilk keşfeden isim olan Korkut, Almanlar'ın genç forveti Arjen Robben ile kıyasladığını söyledi.

Almanlar Sinan Gümüş'ü Robben'le Kıyaslıyor
Galatasaray'ın yeni gol umudu Sinan Gümüş'e bir övgü de eski hocası Tayfun Korkut'tan geldi.

Sinan'ı Stuttgart U19 takımında oynarken ilk keşfeden isim olan Korkut, Almanlar'ın genç forveti Arjen Robben ile kıyasladığını söyledi.

ALMANYA FORMASI GİYDİ
Almanya doğumlu olan Gümüş, 2012- 14 yılları arasında Korkut'un çalıştırdığı Stuttgart'ın ikinci takımında 32 maç oynayıp, 1 gol atmıştı. Almanya U-20 takımında da 3 defa forma giyip, 1 gol kaydeden 21 yaşındaki Sinan'ı Panzerler'in U21 Milli Takımı teknik direktörü Hrubesch'in halen takip ettiği ve her an kadroya çağırabileceği ifade edildi.

 

ALMANLAR, ROBBEN'LE KIYASLIYOR
Stuttgart U19 takımında oynarken Sinan Gümüş'ü ilk keşfeden isim olan Tayfun Korkut, Almanlar'ın genç forveti Arjen Robben ile kıyasladığını söyledi.

BURAK'I GEÇTİ POLDİ İLE AYNI
Trabzon karşısında 29 dakika sahada kalan Sinan Gümüş, 66 dakika oynayan Burak'tan daha iyi bir performans sergiledi, yine 61 dakika forma giyen Podolski'den de aşağı kalmadı. 1 gol pozisyonuna giren, 1'i isabetli 2 şut çeken genç yıldız, Podolski ile aynı istatistiğe imza attı. Burak üç istatistikte de sıfır çekerken Umut 24 dakikada 2 gol pozisyonuna girdi, 1 isabetli 2 şut attı. Bütün bunların dışında en önemlisi Sinan'ın isabetli şutunun direkten geri gelmesiydi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER