DÜNYADAN FUTBOL

Anderlecht'in stadı o Türk'e emanet

Belçika ekibi Anderlecht Futbol Takımı'nın yönetim kurulu üyesi de olan iç mimar Abdurrahman Tanrıkulu, kulübün 22 bin kişilik Constat Van den Stock stadyumunun iç dizaynını üstlendi.

Anderlecht'in stadı o Türk'e emanet

Belçika ekibi Anderlecht Futbol Takımı'nın yönetim kurulu üyesi ve iç mimar Abdurrahman Tanrıkulu, 2012 yılında kurmuş olduğu ‘TK architecture’ iç mimarlık bürosunun 22 bin kişilik ‘Constant Van den Stock’ stadyumunun iç dizaynını üstlendiğini bildirdi.

Stadyumun başta locaları olmak üzere bütün iç dizaynını üstlenen ‘TK architecture’ mimarlık bürosu sahibi Abdurrahman Tanrıkulu, hedeflerinin daha da büyük olduğunu ifade etti. Milli takımının ve Manchester City futbol takımının en önemli oyuncularından Kevin de Bruyne ve United’lı Marouane Fellaini gibi yıldızların evlerinin de iç dizaynını yapacaklarını söyleyen Tanrıkulu, çalışmalarını uluslararası alana taşımak istediğini aktardı.

Katolik Üniversitesi Leuven’ın (KU Leuven) Sint-Lucas Gent fakültesinde iç mimarlık bölümünü okuyan Tanrıkulu, babasının mobilya sektöründeki 30 yıllık tecrübeleriyle birlikte yaptığı işini geliştirerek yeni bir konsept ortaya koyduğunu söyledi. Hedeflerinin bundan sonra Belçika ve Avrupa’da önemli binaların iç dizaynını yapmak olduğunu ifade eden Tanrıkulu, Brüksel’in meşhur alışveriş caddesi Louise’deki Hugo Boss gibi önemli markaların mağazalarının iç dizaynını da yaptığını söyledi.

Trabzonspor'da 3 adaylı kongreTrabzonspor'da Celil Hekimoğlu'nun adaylığını açıklamasıyla başlayan kongre yarışında gözler İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta'ya çevrildi.

 “DÜNYACA ÜNLÜ MÜŞTERİLERİM VAR”

İç mimar Tanrıkulu, dünyaca ünlü Kevin de Bruyne ve Marouane Fellaini gibi futbolcuların şuan kendisinin müşterisi olduğunu söyledi. Tanrıkulu, “Brüksel’in meşhur alışveriş caddesi Louise meydanındaki Hugo Boss gibi önemli markaların mağazalarının iç dizaynını da yapacağım.” şeklinde konuştu.

Bu başarısında babası Ahmet Tanrıkulu’nın çok büyük rol oynadığını gizleyemeyen Abdurrahman Tanrıkulu, İngiliz filozof George Herbert’ın sözünü hatırlattı. “Bir baba yüz öğretmene bedeldir.” diye ifade eden Tanrıkulu, babasının desteğinden dolayı bu günlere kadar geldiğini aktardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER