GALATASARAY

Arif Erdem'e göre Galatasaray isteksizdi

Galatasaray'ın Atletico Madrid'e 2-0 yenilmesinin ardından değerlendirme yapan Arif Erdem, başında hocası olmayan takımın İspanya'ya isteksiz gittiğini söyledi.

Arif Erdem'e göre Galatasaray isteksizdi

Arif Erdem maçın ardından katıldığı televizyon programında hoca değişiminden dolayı camianın sallantıda olduğunu söyleyerek "Giderken isteksiz gittiler. Galatasaray camiasının biraz sallanması, Hamza hocanın gidişi etkili oldu. Tabi şimdi tecrübeli bir teknik adam geldi. İnşallah hayırlı olur" dedi. 

Mustafa hocanın anlaştığı halde takımın başında olmamasını anlamadığını söyleyen Erdem, "Mustafa hoca gelse farklı bir atmosfer olabilirdi. Atletico Madrid yenilmeyecek bir takım değil sonuçta" dedi. 

arif erdem

Futbolcuların maçta kazanma hırsı olmadığını da söyleyen Arif Erdem, "Bir an önce bitse de gitsek diyen bir takım vardı. Futbolcular bu maçı bence çok önemsemediler. Galatasaray'ın eksikleri de vardı. Ancak dediğim gibi bir çok eksiyle giden Galatasaray için mağlubiyet kaçınılmazdı. Bundan sonra Astana maçı çok önemli. UEFA'ya gidip gitmeme maçı olacak. Onun için Mustafa hocanın bir an önce takımı toparlaması ve bir ivme yakalatması gerekir. Mustafa hocanın ligde de bir şeyler yapabileceğini düşünüyorum" dedi. 

Atletico Madrid Galatasaray maçının sonucu ve özeti
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER